Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

230v | 3-trins dæmp | 4000 K | Planforsænket LED Lysskinne

Varenummer: 56502
Denne LED lysskinne til troldtekt lofter er en effektiv og innovativ løsning til belysning af dit loft. Med markant lavere elforbrug, lang levetid og ingen blinkende belysning som lysstofrør, får du en energibesparende og pålidelig belysningsløsning.
Disse LED lysskinner er også fleksibel og dæmpbar, så du kan justere lysstyrken efter behov. Med ægte farver og behagelig belysning skaber den en æstetisk atmosfære i dit rum. Installationen er nem, og lysskinnen er plan med loftet, hvilket giver et stilfuldt udseende.
Hvor mange skal der bruges af denne skinne? Der anbefales at bruge 1stk skinne i hveranden plade og i hveranden række

599 kr.

Lysfarve

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"230v | 3-trins dæmp | 4000 K | Planforsænket LED Lysskinne"

LED lysskinne til troldtekt - Effektiv og innovativ belysning til dit loft

Vil du have den bedste belysning til dit troldtekt loft. Denne LED lysskinner til troldtekt er den komplette løsning, som ikke kun giver fantastisk belysning, men også et eksklusivt og innovativt udseende i dit loft. Med denne lysskinne opnår du en lang række fordele i forhold til traditionelle lyskilder.

Energibesparende og lang levetid

Skinnen bruger markant mindre elektricitet sammenlignet med traditionelle lyskilder. Med en levetid, der er 5-6 gange længere, får du et holdbart og pålideligt belysningssystem. LED lysskinnen tænder øjeblikkeligt og giver dig fuld lysstyrke uden forsinkelse.

Fleksible og dæmpbare LED lysskinner

LED lysskinnen er designet med indbygget step-dim-teknologi, der giver dig mulighed for at justere lysstyrken. Udover den almindelige tænd/sluk-funktion kan du nemt dæmpe lyset ned til 50%, 10% eller slukke det helt. Dette giver dig fuld kontrol over atmosfæren og giver mulighed for skræddersyet belysning til enhver lejlighed.

Ægte farver og behagelig LED belysning

LED lysskinnerne er tilgængelige i både 3.000 og 4.000 kelvin versioner. Uanset hvilken version du vælger, får du en høj farveægthed og farvegengivelse (CRI>90). Dette betyder, at farverne vises naturligt og præcist, hvilket skaber en behagelig og æstetisk belysning i dit rum. Lysskinnernes lavblændende design sikrer også, at lyset ikke er blændende, selvom det har en høj lysstyrke.

Nem installation og holdbarhed

LED lysskinnerne er nemme at installere. De kan monteres for enden af hver loftplade og er helt plan med loftet. Lysskinnerne kan også sammensættes, så de fungerer som én lang skinne, når de er tændt. Dermed opnår du en jævn og kontinuerlig belysning i dit rum. Med en tæthedsgrad på IP44 er lysskinnerne også beskyttet mod støv og vandstænk, hvilket sikrer en lang levetid og pålidelig ydeevne.

LED lysskinnen til troldtekt er den perfekte løsning, der kombinerer energieffektivitet, holdbarhed og æstetik. Med deres innovative design og avancerede funktioner giver lysskinnerne dig fuld kontrol over belysningen i dit rum. Skab den rette stemning, og få ægte farver til dit troldtekt loft.

Yderligere information "230v | 3-trins dæmp | 4000 K | Planforsænket LED Lysskinne"
Anvendelses(område): Indendørs
Dæmpbar: Ja
Farve: Alu / Børstet
Farvegengivelse(Ra/CRI): CRI>90
Lumen: 1950
Lysfarve: 4000K
Lyskilde type: Indbygget LED
Lysspredning: 120
Tæthedsgrad (IP): IP44
Volt: 230V
Watt: 21W
Estimeret levetid 50.000 timer
Dimension L: 600mm, B: 26mm, H: 26mm
EAN 5708829651506
Info 1 Den kan dæmpes i 3 step (100%, 50% og 10%)
Info 2 Medfølgende ledning er 0.5 meter lang
EAN 5708829651506

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ