Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

4 stk. Shelly Plus 1 | Smart Relæ | 1 kanals WiFi Relæ

Varenummer: 92003-4
Shelly Plus 1 er en WiFi opereret smart-switch, der giver dig mulighed for at styre en bred vifte af hjemmeapparater og kontorudstyr fra hvor som helst. Denne smartswitch er designet til at være let at installere og passer i de fleste standard elektriske bokse og kontakter. Shelly Plus 1 er den ultimative løsning til hjemmeautomatisering og forbedret kontrol af dine apparater. Den understøtter forskellige protokoller og kan styres via Shelly appen, stemmeassistenter og andre platforme. Ingen hub er nødvendig.

580 kr.

Pakken indeholder:

4 stk.
Shelly Plus 1 | Smart Relæ | 1 kanal WiFi Relæ | 16A

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"4 stk. Shelly Plus 1 | Smart Relæ | 1 kanals WiFi Relæ"

4 stk. Shelly Plus 1 - Den ultimative WiFi styrede smartswitch

Shelly Plus 1 er en smartswitch, der fungerer via WiFi og giver dig mulighed for at styre en bred vifte af hjemmeapparater og kontorudstyr fra hvor som helst. Med denne smart-switch kan du nemt betjene og styre lys, strømkilder, sikkerhedssystemer, varmeapparater, stikkontakter, LEDstrips og meget mere.

Fjernbetjening uden besvær

Med Shelly Plus 1 er det let og bekvemt at styre dine apparater uden besvær. Du behøver ikke en HUB til at betjene enheden, da den fungerer via WiFi. Dette giver dig mulighed for nemt at fjernstyre dine apparater fra din smartphone eller ved hjælp af en stemmeassistent som f.eks. Alexa eller Google Home.

Skræddersy dine styringsmuligheder

Shelly Plus 1 giver dig mulighed for at tilpasse styringen af dine apparater efter dine behov. Du kan let oprette tidsplaner baseret på din daglige rutine eller følge solopgang og solnedgang for at justere belysningen. Derudover kan du skabe intelligente scenarier ved at kombinere Shelly Plus 1 med dine andre Shellyenheder.

Gør gamle apparater intelligente

Med Shelly Plus 1 har du mulighed for at gøre ethvert eksisterende elektrisk apparat smart uden behov for at købe nye smarte apparater. Du kan automatisere og styre enhver elektrisk enhed i dit hjem, uanset om det er en ældre varmeblæser, ventilator, poolsystem, døråbner eller endda en dørklokke. Med blot et enkelt klik eller en kommando kan du tænde eller slukke for dem, uanset hvor du befinder dig.

Kontrol over dit vanding af haven

Med Shelly Plus 1 får du mulighed for at automatisere vandingen af din have baseret på vejrforholdene. Du kan indstille Shelly Plus 1 til kun at vande din have, når solen skinner, og springe vandingen over på regnfulde dage. For endnu større præcision i din automatisering kan du kombinere Shelly Plus 1 med Shelly Plus Add on og en jordfugtighedssensor.

Let kontrol af din garagedør

Shelly Plus 1 er ideel til at styre din garagedør. Uanset hvor du er, kan du nemt automatisere og styre din garagedør med driftsspændinger på 12V DC og 24-48V DC. Shelly Plus 1 er kompatibel med stemmeassistenter som Alexa, Google Home, Android og iOS. Den leveres med en række tekniske specifikationer, herunder en ESP32 processor, forbedret sikkerhed og understøttelse af forskellige protokoller. Oplev den ultimative bekvemmelighed og fleksibilitet med Shelly Plus 1, din intelligente løsning til hjemmeautomatisering og forbedret styring af apparater.

Yderligere information "4 stk. Shelly Plus 1 | Smart Relæ | 1 kanals WiFi Relæ"
Farve: Blå
Trådløs teknologi: Bluetooth, Wifi
Info 1 Max 16A
Dimension 37mm x 42mm x 16mm

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ