Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

4 stk. Sonoff Termostat + Sonoff Bridge Pro | Zigbee 3.0

Varenummer: 7971-7900-1

Opgrader dit hjem med Sonoff Smart Termostater (TRVZB) og Sonoff Bridge PRO (ZB Bridge-P) for ultimativ kontrol og effektivitet i dit varmesystem. Med 4 avancerede termostater tilbyder dette sæt intelligent temperaturstyring, energibesparelser og nem integration i dit smart home. Kompatibel med de fleste radiatorer og understøttet af en kraftfuld app for nem styring. Gør dit hjem mere behageligt og energieffektivt med Sonoff.

Du finder termostaten i stykvis salg her!

Du finder bridgen i stykvis salg her!

Pakken indeholder 4 termostater og 1 bridge.

1.179 kr.

1.369 kr.

Pakken indeholder:

4 stk.
Sonoff Termostat | Radiatortermostat | Zigbee 3.0 | TRVZB
1 stk.
Sonoff Zigbee Bridge Pro | Gateway | Zigbee 3.0 | ZB Bridge-P

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"4 stk. Sonoff Termostat + Sonoff Bridge Pro | Zigbee 3.0"

Smart termostat for effektiv temperaturstyring

Med dette sæt af 4 Sonoff Smart Termostater (TRVZB) kan du tage kontrollen over dit hjemmeklima til det næste niveau. Disse avancerede termostater tillader præcis kontrol over hver enkelt rumtemperatur, sikrer optimal komfort og energieffektivitet. Gennem intelligent temperaturstyring kan du reducere energiforbruget og dermed spare på varmeregningen.

Spar energi med digital termostat fra Sonoff

Hver Sonoff digital termostat er designet med fokus på energibesparelse og effektivitet. Ved at justere temperaturen automatisk eller via fjernstyring fra din smartphone, kan du undgå unødvendigt varmespild. Opret brugerdefinerede tidsplaner for at sikre, at dit hjem er varmt, når du er der, og spare energi, når du ikke er.

Gør dit hjem intelligent med Sonoff's smart home termostat

Integrationen af Sonoff termostaterne i dit smart home system er problemfri. Med stemmestyring via populære assistenter som Amazon Alexa eller Google Assistant, bliver din hverdag nemmere. Den intuitive eWeLink-app gør det muligt at overvåge og justere temperaturen fra hvor som helst, hvilket gør disse termostater til en uundværlig del af et moderne intelligent hjem.

Installation og brug af Sonoff Zigbee radiatortermostat

Installationen af Sonoff Zigbee radiatortermostater er enkel og ligetil. Med det medfølgende udstyr kan termostaterne installeres på de fleste 'M30 x 1,5 mm' radiatorventiler uden brug af specialværktøj. Den brugervenlige app guide giver klare instruktioner for konfiguration og daglig brug, hvilket gør det let for alle at opnå en mere effektiv varmestyring.

Zigbee termostatens kompatibilitet med radiatorer

Disse Sonoff Zigbee termostater er designet til at være universelt kompatible med et bredt udvalg af radiatorer, hvilket gør dem til en alsidig løsning for næsten ethvert hjem. Med adaptere til forskellige typer radiatorventiler er det nemt at opgradere dit eksisterende varmesystem til intelligent styring uden dyre ændringer.

Opdag Sonoff Bridge Pro: Hjernen bag dit smart home

Sonoff Bridge PRO (ZB Bridge-P) er nøglen til at binde dit smarte varmesystem sammen. Som hjernen bag dine smarte enheder muliggør den problemfri integration og kontrol af op til 128 enheder. Dette inkluderer ikke kun Sonoff enheder men også andre Zigbee-kompatible smarte enheder, hvilket udvider mulighederne for dit hjemmeautomatiseringssystem betydeligt.

Yderligere information "4 stk. Sonoff Termostat + Sonoff Bridge Pro | Zigbee 3.0"
Anvendelses(område): Indendørs
Trådløs teknologi: Zigbee
Volt: 5V
Info 1 Bridge: kan forbinde op til 128 zigbee enheder på samme tid | 5V / 1A via Micro USB port (inkluderet)
Dimension Termostat: L:95mm B:59,4mm H:59,4mm | Bridge: B: 62mm - H: 62mm - D: 20mm
Info 2 Termostat: Temperaturspænd 4° til 35°C | 3 x 1.5V AA Batterier
Kompabilitet Bridge: IFTTT, Alexa og Google Home

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ