Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

AA Batterier

Se vores udvalg af billige AA batterier

Gå på opdagelse i vores store udvalg af AA batterier. Find den pakkestørrelse som passer til dig og dit behov. Så er du på forkant, næste gang du mangler et eller flere batterier. Vi har et stort udvalg til billige priser, hvor alle kan være med. Vi er lagerførende med en lang række af forskellige batterier, og kan derfor tilbyde et væld af muligheder. Så kan du få fyldt dit eget batterilager op. Alt sammen for at gøre det så nemt og hurtigt for dig som kunde. Du finder det hele, lige her på PlusLED.

Vi tilbyder i vores batteri sortiment, batterier i en høj kvalitet, fra de anerkendte mærker Varta og Tecxus. Varta og Tecxus har det tilfælles at begge brands er tyske. Dette faktum giver altså et udtryk for at disse batterier er lavet med et højt performance for øje, og lavet efter europæiske standarder. 


Populære i AA Batterier

Et klassisk forbrugsbatteri i enhver husholdning

Langt de fleste har igennem tiden stiftet bekendtskab med AA Batteriet. Det klassiske batteri, som bruges i et væld af elektrisk produkter i hjemmet. Lige fra køkkenet til værkstedet og videre til børneværelset. Dog er det ofte tilfældet at batterier ikke medfølger når man køber legetøj eller andre elektriske apparater. 

AA Batterier har desuden en meget lav selvafladning, og kan derfor holde på strømmen i mange år. Så selvom at batteriet ligger til opbevaring i skuffen eller i skabet, så kan du altså være sikker på at behovet for strøm i et af dine produkter, vil blive dækket når behovet opstår.

Batteriet med de mange anvendelsesmuligheder er derfor et must at have i hjemmet. Det kan derfor være en rigtig god ide, at købe en af de større pakker, således at man ikke står og mangler batterier, når man har mest brug for dem.

Vælg en multipakke batterier AA - spar penge og tid

Vi tilbyder i vores sortiment, en række forskellige pakkestørrelser af batterier. Således at du som kunde, har mulighed for at lave et storkøb. Eller du kan vælge blot at købe de nødvendige, som du lige står og mangler. Det er ofte vigtigt at have flere forskellige muligheder at vælge imellem, dette gælder også for batterier. Du finder derfor vores sortiment af batterier i et stort udvalg, i pakker af 1 stk og helt op til 24 stk. Alt efter dit konkrete behov. 

De fleste har sikkert oplevet at fjernbetjeningen til fjernsynet i stuen, er løbet tør for strøm i en situation hvor den skulle være allermest nødvendig, som eksempelvis en fredag aften. Denne situation kan det være fornuftigt at forsøge at afværge i så høj grad, som det er muligt. Det er derfor en rigtig god ide, at have et basissortiment af batterier i husholdningen. Der er vores 24 stk. pakker af batterier i AA og AAA størrelserne, nogle rigtig gode bud. På essentielle ting i hjemmet.