Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Afisoleringstang (HT1P103)

Varenummer: 6504
Dette afisoleringsværktøj er uundværligt for enhver installatør, der skal fjerne isolationsjakker fra telefon- og koaksialkabler. Med høj kvalitet kæber i SK5-legeret stål, justerbare koaksialkabeljakkeisolationsafisolering og to blade til telefon- og computerkabler, er dette værktøj både holdbart og pålideligt. Det kompakte design med finger greb og skæreskadebeskyttelse gør det nemt og sikkert at bruge.

119 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Afisoleringstang (HT1P103)"

Afisoleringsværktøj til større kabler 

Afisoleringsværktøjet er et uundværligt værktøj for installatører, der har brug for at fjerne isolationsjakker fra telefonkabler og koaksialkabler. Dette universelle afisoleringsværktøj er designet med høj kvalitet og holdbarhed i tankerne for at øge præcisionen og effektiviteten af fjernelsen af kabler.

Perfekt til kabelfjernelse

Afisoleringsværktøjet er også udstyret med to blade til afisolering af yderkappen fra telefon- og computerkabler (4P, 6P og 8P), samt en kniv til at skære ledninger og kabler. Det kompakte design af værktøjet og det integreret finger greb og samt  en beskyttelses funktion mod skæreskader gør det nemt og sikkert at bruge.


 


Yderligere information "Afisoleringstang (HT1P103)"
Anvendelses(område): Indendørs, Udendørs
Farve: Blå
EAN 5902801026997
Dimension L: 125mm
Længde (mm) 125
EAN 5902801026997

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ