Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Apple Homepod | Mini | Hvid

Varenummer: 9112
HomePod mini er en kraftfuld intelligent højttaler fra Apple, der leverer en fantastisk lydoplevelse og intelligente funktioner til dit hjem. Med sit kompakte og stilfulde design er HomePod mini perfekt til at forbedre dit hjem og skabe en behagelig lydoplevelse. Denne smarte højttaler har en imponerende lydkvalitet og et 360° lydfelt. HomePod mini fungerer også som en intelligent assistent med Siri. 

949 kr.

Farve
"Apple Homepod | Mini | Hvid "

HomePod Mini - En kraftfuld intelligent højttaler til dit hjem

HomePod mini er en kraftfuld intelligent højttaler fra Apple, der leverer en fantastisk lydoplevelse og intelligente funktioner til dit hjem. Med sit kompakte og stilfulde design er HomePod mini perfekt til at forbedre dit hjem og skabe en behagelig lydoplevelse.

Fantastisk lyd i en kompakt størrelse

Selvom HomePod mini kun har en højde på 8,4 cm, er den spækket med innovative teknologier, der sikrer en banebrydende lydkvalitet uanset hvor den er placeret. Lyden er tunet i realtid, og ved at tilslutte flere HomePod mini-højttalere kan du skabe et stereolyd-setup eller et multiroom-lydsystem med AirPlay 2.

Intelligent assistens med Siri

HomePod mini er udstyret med Siri Apples intelligente assistent, der gør det nemt at styre din musik og interagere med dit smart home system. Du kan bruge din stemme til at afspille musik, få opdaterede nyheder, stille spørgsmål og meget mere. Siri kan genkende op til 6 forskellige stemmer fra husstandens medlemmer, og du kan skabe personlige indstillinger for hver enkelt.

Designet til dit smart home

HomePod mini er ikke blot en højttaler, den fungerer også som en smart home hub. Den kan styre og samle alle dine Apple-enheder i et harmonisk smarthome system, der arbejder sammen synkront og bringer glæde til dine hverdagsaktiviteter.

Let opsætning til nyt eller nuværende Homekit-system

HomePod mini er nem at sætte op og bruge. Uanset om du tilføjer den til dit eksisterende smart-home-system eller opretter et for første gang, vil Home-appen guide dig gennem alle trin. Højttaleren bliver automatisk tilføjet til dit HomeKit-system, og du kan endda bruge den som en hub for hele huset.

HomePod mini er den perfekte kombination af fantastisk lyd, intelligent assistens og smart-home-funktioner i en kompakt og stilfuld højttaler. Oplev den imponerende lydkvalitet og de mange muligheder, den bringer til dit hjem.

Yderligere information "Apple Homepod | Mini | Hvid "
Anvendelses(område): Indendørs
EAN 190199710573
EAN 190199710573

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ