Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 599kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Aroma Diffuser | Luftrenser | Essentielle olier | 7 farver | 300ml

Kan indstilles med timer, på henholdsvis 1t, 3t og 6t - 7 forskellige farver - Natlampe - 300ml 

Aromadiffuseren kommer i et tidløs og stilet design, der gør den velegnet i de fleste indretninger, både i soveværelset  og stuen. 
Kan bruges med æteriske olier, vi tilbyder både lavendel olie og perbermynte olie, to af de mest eftertragede olier.  

 

Varenummer: 3435
299,00 DKK

Forvent. levering 1-3 hverdage

 • Fragt 49,- til GLS pakkeshop
 • Fri Fragt til GLS pakkeshop v/køb over 599,-
 • E-mærket Webshop
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

Trustpilot

Detaljer

Diffusere til boligen

Bidrager til en hyggelig stemning i hjemmet. Du kan med din damp fra diffuseren reducere tørheden i luften og opnå et bedre indeklima.
Denne luftfugter er ideel til soveværelset og stuen da diffusere bidrager med en såkaldt aromaterapi og skaber en mere frisk og energifyldt hverdag. Ligeledes kan aromadiffuseren stå på badeværelset og udskille en duft på badeværelset - Især med de æteriske oliers egenskaber kan diffuseren bidrage til en god duft i rummet. Du finder vores udvalg af diffusere her! 

Den perfekte natlampe

Soveværelset eller i stuen, kan ligeledes stå på badeværelset. Lampen kan lyse i 7 forskellige farver og har ligeledes en nattilstand, som kan slåes til og fra.
Der er mulighed for at indstille lampen, både hvad angår lys og levetid. Lyset kan automatisk skifte imellem sine 7 forskellige farver men du kan ligeledes indstille diffuseren til kun at lyse i din yndlingsfarve. Du har ligeledes også kontrol over hvor længe diffuseren skal stå tændt, der er mulighed for at indstille en timer, og vælge om lampen skal være tændt i 1t, 3t, eller 6 timer.

Æteriske olier

Diffuser til æteriskeolier, er egnet til at bruges uden- og med duft olier.
De mest populære olier på markedet er lavendel og pebermynte. Hvis du ønsker at tilkøbe dem, kan du finde vores æteriske olier her.
Æteriske olier og deres virkning er forskellig alt afhængig af hvilke essentielle olier du har, dog siges det at lavendel har undertoner af en blomsterduft og har en afslappende virkning og kan være med til at forbedre nattesøvnen, hvorimod at pebermynten har en mere skarp og forfriskende duft og har en opkvikkende virkning som kan bidrage til en bedre koncentration, hvilket kunne være effektivt derhjemme eller på kontoret.

Pollen allergi behandling

Det siges at en aromaterapi lampe kan hjælpe mod pollenallergier.
En aroma diffuser renser og fugter luften, det bidrager til et renere og bedre indeklima, hvilket kan hjælpe hvis man har allergier, såsom pollen allergi.
Ved at kombinerere en aroma diffuser med aroma olier, vil du kunne opnå bedre resultater, da f.eks. den æteriske pebermynte olie ligeledes hjælper på influenza og hosten.

Yderligere information

EAN
EAN
5999097985947
Watt 8W
Volt 100-240V
Dæmpbar Nej
Info 1 300ml
Info 2 Levetid: 12 timer
Levering Forvent. levering 1-3 hverdage