Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 599kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Aroma Diffuser | Luftrenser | Natlampe | Skrivebordslampe | 7 farver | 5W | 100ml

Aroma Diffuser - Luftrenser - 7 farver -100ml - RGB Mood Light - 5W - Muligt at tilsætte Æteriske Olier - Nem opsætning - Ideel til mindre rum og kontormiljøer - Nattefunktion - Bordlampe - Skrivebordslampe

Se hele vores udvalg af aroma diffusere og æteriske olier her!

Varenummer: 3433
249,00 DKK

Forvent. levering 1-3 hverdage

 • Fragt 49,- til GLS pakkeshop
 • Fri Fragt til GLS pakkeshop v/køb over 599,-
 • E-mærket Webshop
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

Trustpilot

Detaljer

Aromadiffuser med flere funktioner

Vores diffusere er et perfekt produkt til dig, som ønsker en moderne LED lampe der kan bidrage til at forbedre dit indeklima. Diffuserne fungere som en luftfrisker og dertil kan du tilsætte et par dråber olie og derved skabe din egen aromaterapi derhjemme eller på arbejdspladsen. Diffuseren er også ideel, som natlampe idet den har en indbygget "Nattefunktion", hvori lyset er mere dæmpet. Det er muligt at bruge diffuseren uden at der kommer damp ud af den. Du trykker bare på lysknappen og dermed lyser den uden, at der dannes damp. Lampen har LED lys med 7 forskellige farver, hvor den automatisk skifter mellem 7 farver eller forbliver på en 1 farve. Den kan dampe automatisk i op til 3 timer af gangen.

Ideel til mindre rum og kontormiljøer

Denne diffuser er af en mindre størrelse end vores andre modeller. Den har en tank på 100ml og er derfor ideel til mindre rum eller kontorpladser. Det moderne udseende og dens smarte funktioner gør, at den nemt kan passe ind i indretningen og gør den ideel, som natlampe på værelser eller som skrivebordslampe. Diffuseren har indbygget "Nattefunktion", hvori den forbliver på én farve.

Forbedre dit arbejdsmiljø

En diffuser kan hjælpe med at forbedre dit indeklima på arbejdspladsen og er en smart moderne løsning som kontorlamper. Den kan både anvendes, som bordlampe kontor eller blot placeres i rummet. Den kan bidrage med at fugte luften og derved nedsætte chancen for et tørt indeklima, hvilket formindsker risikoen for at der dannes statisk elektricitet. Diffuseren er af en mindre størrelse, hvilket gør den ideel til mindre rum og til kontorpladser.

Pollenallergier og tørt indeklima

Døjer du meget med gener fra pollenallergi i dit hjem? Så er en aromadiffuser måske noget for dig. Mange mener at en diffuser kan hjælpe mod allergi gener i dit hjem. En duftfrisker hjælper med indeklima luftfugtighed, idet at den både øger luftfugtigheden og renser luften. Dette kan være med at til at holde niveauet af pollen nede og derved mindske gener i pollensæson.

Duftlampe med æteriskeolier

Lampen kan fungere både som natlampe, bordlampe og diffuser til æteriske olier. Du kan tilsætte duftolier i vandet i diffuseren og derved give en frisk og aromatisk aroma i rummet. Det menes at duft olier endda kan have helbredsmæssige fordele. F.eks. menes pebermynte olien at bidrage til at kunne rense lunger og hals.

Vi har udvalgt lavendel olie og pebermynte oile, som du kan finde på vores website. Find vores udvalg af æteriske olier her!

 

Yderligere information

EAN
EAN
5999097984049
Dimension Ø: 106mm - H: 152mm
Materiale ABS + PP
Watt 5w
IP-Klasse IP20
Volt 5v
Info 1 Kan lyse uden der kommer damp
Info 2 Max. 3 timer automatisk
Levering Forvent. levering 1-3 hverdage