Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Aroma Diffuser | Luftrenser | Skrivebordslampe | 7 Farver | RGB | 400ml

Varenummer: 3436

Luft fugter - 7 forskellige farver - Træ design - 400ml - 8W 

Denne flotte og hyggelige aromadiffuser har et behageligt lys og spreder en fugtig og aromatisk damp rundt i lokalet. Den kan med fordel kombineres med vores lækre æteriske olier, for at opnå den maksimale effekt. Velegnet som skrivebordslampe til kontoret eller som en hyggelig natlampe.

Du kan se vores udvalg af Diffusere og æteriskeolier her! 

149 kr.

349 kr.
"Aroma Diffuser | Luftrenser | Skrivebordslampe | 7 Farver | RGB | 400ml "

Skab en hygglig aromatisk stemning med vores luftfugter

Du kan med vores luftfugtere skabe en utrolig hyggelig og aromatisk stemning. Vores diffusers kommer i et elegant og tidsløst design, hvilket gør dem velegnet til stort set alle indretninger. Vores luftfrisker med 400ml er ideel til større rum, som f.eks. stuen, soveværelset eller et kontor. Skab den helt rigtige stemning i soveværelset eller stuen med vores duft olier. Så skab din helt egen stemning med olierne alt efter hvilket humør du befinder dig i. Den blide duft og damp diffuseren skaber en aromatisk stemning i lokalet. Du kan stille den på natbordet, skrivebordet på kontoret, have den til at stå i vindueskarmen og nyde udsigten til wellness i dit eget hjem.Stil den på en hylde på badeværelset og dermed altid have et velduftende badeværelse.

Brug dine luft fugter som skrivebordslamper 

Vores smarte og pæne diffusere er velegnet som skrivebords lamper. Du får med denne duft lampe et lækkert og stilrent design, der gør at den passer i stort set alle indretninger. Samtidig med at du har noget pænt at kigge på, kan du få befugtet indeklimaet og dermed holde tørke ude af dit hjem. Du får i denne diffuser en duftolie lampe der kan lyse dit hjem op, samtidig med den spreder en dejligt duft rundt. 

Oprethold et godt indeklima med en diffuser

Vores duft diffuser er med til at opretholde et godt indeklima. Ved hjælp af ultralyds bølger sender duftfriskeren en kølig og fugtig vanddamp og duft rundt i lokalet. Den modvirker derfor på et tørt indeklima og er derfor velegnet i de kolde og tørre vintermåneder. Indeklima på arbejdspladsen er vigtig for at opretholde en effektiv arbejdsdag, hvorfor vores aromadiffusere er velegnet til kontoret. Hold luften ren og frisk med vores smarte diffusere og dermed også få et sundt indeklima. Den kan dermed bidrage til både et bedre fysisk arbejdsmiljø og psykisk arbejdsmiljø. Ønsker du en aromadiffusere i et andet design eller anden størrelse kan du se vores udvalg her! 

Kombiner vores aromadiffuser med æteriskeolier 

Du kan med fordel og størts mulig effekt kombinere vores befugtere med essentielle olier. Vores æteriske olier giver en dejligt og forfriskende duft. Diffuseren spreder duften rundt i rummet og skaber en behagelig og beroligende effekt. Vi har en dejlig lavendel olie, som udsender en behagelig blomsterduft. Aroma olier med lavendel kan have en afslappende og afbalanceret virkning og den kan derfor være med til forbedre søvnen. Du kan finde vores lavendelolie lige her! Derudover har vi en pebermynte olie der giver en forfriskende duft. Aromaolie med pebermynte er skarp og forfriskende. Den siges at have en opkvikkende virkning, som kan hjælpe dig med at fokusere. Den er derfor velegnet til kontoret eller stuen. Det siges at olien kan hjælpe mod hovedpine og stoppet næse. Du kan finde vores pebermynteolie lige her!

Yderligere information "Aroma Diffuser | Luftrenser | Skrivebordslampe | 7 Farver | RGB | 400ml "
Anvendelses(område): Indendørs
Dæmpbar: Nej
Tæthedsgrad (IP): IP20
Watt: 8W
EAN 5999097985923
Info 1 7 Forskellige farver - Træ design
Info 2 Kan indstilles med timer på 2t - 4t - 6t
Dimension Ø: 149mm - H: 160mm
Materiale ABS + PP plast
EAN 5999097985923

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ