Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Julelys & Dekorationslys

Dekorationsbelysning er med til at sætte den helt rigtige stemning. Hvad enten du skal præge dine udendørs arealer med flot juleudsmykning, en flot udendørs lyskæde til sommerfesten, eller skabe den helt rigtige højtidsstemning i hjemmet.

 

Underkategorier

1 til 16 af 22

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 16 af 22

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

LED Stearinlys med bevægelig flamme og timer

Det er hyggeligt med levende lys – nu kan du få led stearinlys med bevægelig flamme der ser ud og føles som rigtige stearinlys. Led vokslys med bevægelig flamme er en fantastisk erstatning for dine gamle stearinlys og medvirker samtidigt til et bedre indeklima, så du ikke behøver at gå påg medvirker samtidigt til et bedre indeklima. earinlys.  bruge. å på kompromis med hyggen. 

Julelyskæder med timer funktion

Lyskæder er en fantastisk måde at belyse detaljer og skabe den helt rigtige stemning. Med udendørs lyskæder kan du give buske, hæk eller juletræet en fantastisk  udsmykning. Flere af lyskæderne til udendørs brug har indbygget timer funktion så du ikke glemmer at slukke dem. Flere af vores udendørs led lyskæder har forskellige indstillinger. Du kan bl.a. få dem til at blinke eller bare glimte, hvilket giver et næsten tryllebindende udtryk .  

Party LED Lyskæder og lamper til sommerfesten

Skal brylluppet holdes i haven eller havefesten have en ekstra flot udsmykning? Med vores E27 party lyskæde kan du skabe en fantastisk stemning, der giver et hyggeligt lys. Til pyntning af borde er led stearinlys og led lyskæde på batteri essentiel. Hvis du er mere til fest og farver kan vores udendørs kugleformede havelamper med farvepærer være den helt perfekte gimmick, der sørger for at dine gæster får en fantastisk aften. 

Lyskæder indendørs – til bordudsmykning eller juletræet

Indendørs led lyskæder er perfekte, hvis du skal dekorere bordet til en fest, til vindueskarmen eller til juletræet. Vores led lyskæder giver et flot varm-hvidt lys der præcist er det du skal bruge for at skabe den hyggeligste stemning.

Udendørs led lyskæder – til dine buske, bed og træer

I den mørkere tid er udendørs lyskæder fantastiske til at skabe en flot stemning i haven eller på terrassen. Med disse lyskæder kan du udsmykke dine flotte busker, træer og planter eller udsmykke juletræet og nyde det hver gang du kigger ud af vinduet.