Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

LED Lyskæder

Som dekorationsbelysning er lyskæder intet mindre end fantastiske. På en enkel og nem måde kan du skabe en unik og hyggelig atmosfære. Hos os finder du et udvalg af det mest efterspurgte indenfor led lyskæder. Vi har nøje udvalgt vores sortiment ud fra hvad vores kunder kan lide og efterspørger.

 

Underkategorier

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

LED Lyskæde udendørs – Nyd dine træer og buske også i den mørke tid

Den flotte have skal også nydes i den mørke tid. Med en udendørs led lyskæde kan du udsmykke træer, buske og bede, så de er ekstra smukke at se på i den mørke tid. Vores udvalg af lyskæder til udendørs brug, gør det muligt at opsætte disse led lyskæder udendørs, de kommer alle med et udendørs stik klar til montering udenfor dit hjem.

Lyskæde med timer

Man kan hurtigt glemme at slukke lyset når man skal ud af døren, med vores udvalg af forskellige led lyskæder med timer slukker lyskæden selv. Dette er en super praktisk fordel, der gør at din lyskæde kører fuldt energioptimeret.

Juletræslys i LED – Smukt og energieffektivt

Den dejlige højtid er indbegrebet af hyggestemningen. Med juletræslys lys i led får du en nem energivenlig løsning der ikke koster meget men giver træet den helt rette glød. Flere af vores led julelyskæder kommer med forskellige indstillinger. Her kan du eks. vælge en funklende indstilling der giver din lyskæde til juletræet et næsten eventyrlig udseende. I blandt vores udvalg af led lyskæder finder du både julekæder til udendørs brug og lyskæder til indendørs brug.