Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Party Lyskæder

Her finder du et stort udvalg af forskellige festbelysningsartikler. Skal brylluppet holdes i haven eller sommerfesten have en ekstra flot udsmykning? Med vores E27 party lyskæde kan du skabe en fantastisk stemning, der giver et hyggeligt lys. Til pyntning af borde er led stearinlys og led lyskæde på batteri essentiel. Hvis du er mere til fest og farver kan vores udendørs kugleformede havelamper med farvepærer være den helt perfekte gimmick, der sørger for at dine gæster får en fantastisk aften.

13 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

13 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Party Lyskæder er perfekt festbelysning

En party lyskæde er en lyskæde med pærer der ofte benyttes til festlige lejligheder. Lyskæden opsættes typisk mellem træer i haven, på terrassen eller langs med teltdug og -gelænder. Med en e27-lyskæde kan du tilkøbe forskellige pærer med et svagt flot varm-hvidt lys, der giver en fantastisk hyggelige stemning. Hos os finder du både e27 led pærer i glas og i en praktisk plastik version der ikke går så nemt i stykker. En party lyskæde egner sig perfekt til bryllupper, havefesten, fødselsdage m.fl. 

Kulørte lamper er farvet lys

Kulørte lamper er kendetegnet ved farvet lys og forbindes ofte med stemningsskabende lys til tivoli, karneval og cirkus. I mere private omgivelser benyttes kulørte lamper ofte til at sætte den rigtige stemning og ses ofte til diverse fester. Der benyttes ofte farvede pærer med e27 fatning til at skabe det farvede lys og selve lamperne er ofte lyskæder eller havelamper.  I dag findes også smartere måder at styre sine kulørte lamper på. Dette sker via diverse Smart Hjem løsninger. Her i kategorien finder du også forskellige havespot lamper der kan styres via fjernbetjening og som samtidig kan genere flere millioner farvekombinationer.

Kulørte lamper som lyskæde

Kulørte lyskæder med farvede led pærer er en god måde at give havefesten det sidste krydderi. Forestil dig en skøn sommeraften i gode venners lag. Fra trætoppene hænger flotte lyskæder med kulørte pærer og musikken spiller. Går du med tankerne om at skulle arrangere en sommerfest? Så er kulørte lamper som på en lyskæde et sikkert hit.

Kulørte pærer som scenelys

Farvede pærer kan med fordel anvendes som farvet scenelys. Søger i eksempelvis farvet lys til jeres teaterscene, er kulørte pærer en nem og enkel løsning til at skabe den rigtige teatralske stemning. De farvede pærer kan også benyttes til en musikscene og sætte et bestemt farvet fokus på musikerne, instrumenterne eller publikum.