Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 599kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Udendørs Lyskæder

Med en flot udendørs led lyskæde kan du oplyse træer, bed, buske mv. og skabe en fantastisk hyggelig stemning på dine udendørs arealer. Især i juletiden er udendørs lyskæder populære og som juletræskæde er disse flotte lyskæder uundværlige.

14 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

14 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Udendørs led lyskæder med timer

Skulle du glemme at slukke for juletræslyset udenfor er en lyskæde med timer funktion en perfekt løsning. Timer funktionen gør at lyskæden er tændt i 6 timer for derefter at være slukket i 18 timer. På denne måde kan du selv styre hvilket tidspunkt lyset skal brænde i uden at skulle huske at slukke det.

Udendørs lyskæder med glimte og funkle funktioner

Der findes mange forskellige typer af udendørs led lyskæder på markedet. Hvis du ønsker at give dit juletræ et næsten eventyrligt look, så se vores led lyskæder med forskellige indstillinger. Her kan du eks. få dine juletræslys til at funkle/glimte – dette ser fantastisk ud.

Lyskæde med dugdråbe lys

Udendørs led lyskæder er smukke at se på, nogle er bare exceptionelt smukke at se på. Dette er især gældende for vores led lyskæde der emittere en lysende dugdråbe. Denne lyskæde er perfekt til udsmykning af dine udendørs planter og træer.