Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Lommelygte og Pandelamper

En god led lommelygte eller pandelampe er ideel til at have med på farten. Med den hurtige udvikling indenfor led teknologi kan du nå få kraftigere og bedre lygter end nogensinde før. Vi har sammensat et godt udvalg af lygter, der er kompakte og kraftige og hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. 

 

Underkategorier

10 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

10 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Pandelamper

LED Pandelamper er ideelle lygter til mange aktive gøremål. Med en pandelygte har du hænderne fri og kan derfor drage nytte af lyset uden at skulle holde lygten. En pandelampe med LED er en kraftig lygte der monteres på hovedet og lyser ned fra panden. Der findes mange forskellige pandelamper og lige så mange muligheder.

Pandelampe til løb

Rigtig mange bruger pandelamper til løb, her kan du med fordel kigge efter en lygte der også har et rødt lys bagerst på remmen så er du altid synlig for andre, når du bruger din pandelygte til løb.

Pandelampe til arbejde og friluftsliv

En kraftig pandelampe er ideel som belysning når du skal arbejde eller færdes ude i mørket.  En pandelygte med kraftig lys kan sikre et godt arbejdslys, der gør det nemt at fokusere lyset efter hvor du kigger hen. Mange pandelamper kommer også med forskellige indstillinger der gør at du kan indstille hvor kraftigt og fokuseret lampe skal lyse. På jagt- eller fisketuren kan en pandelampe med eks. rødt- eller grønt lys være en fordel for ikke at ødelægge nattesynet og skræmme byttedyret.

LED Lygter, håndlygter og stavlygter

Vi fokuserer på en god kvalitet til en skarp pris. Vores udvalg er nøje udvalgt med det formål at give dig en rigtig god lommelygte der løser netop det lysbehov du har. Hos os finder du din næste håndlygte til alle formål. Vi har stavlygter der både er kraftige og kompakte. Flere af vores modeller har forskellige indstillinger så du kan bruge din nye lommelygte alsidigt og til mange forskellige ting.   

Kraftig lommelygte

Når der virkelig er brug for lys, kommer man ikke uden om de kraftige lommelygter med CREE XPG chip. Her får du særdeles kraftige lommelygter der kan klare stort set alle lygte opgaver. Selvom led lommelygterne er kraftige er de samtidigt utrolig kompakte og handy at have med på farten. 

Find Billige LED Lommelygter & Pandelamper hos PlusLED.dk

Leder du efter lommelygter eller pandelamper på tilbud? Vi har altid et godt udvalg af pandelygter og stavlygter til skarpe priser og god kvalitet.