Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Powerbank

En powerbank er en batterienhed du kan have med på farten til at oplade din iphone/android telefon og ipad, samt en lang række forskellige elektroniske apparater. I nedenstående udvalg finder du et godt udvalg af de bedste powerbanks til en lang række formål. Er du på udkig efter en lille powerbank der nemt  passer i tasken, rygsækken eller i handskerummet i bilen, kan du roligt vælge fra denne kategori. Her finder du billige powerbanks der ikke fylder meget og nemt og enkelt oplader din iphone, ipad eller andre elektroniske enheder.

Det skal du kigge efter når du ser på Powerbank

I blandt vores udvalg finder du de bedste powerbank til ipad, mobiltelefonen, udendørs led strip’en eller noget helt andet. Måden du ser på hvor meget strøm din powerbank kan indeholde er angivet som mAh, jo højere mAh der er angivet på powerbanken jo mere strøm kan enheden holde.

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Powerbank til iphone

Leder du efter en powerbank til opladning af din Iphone? I blandt vores forskellige modeller finder du den helt rigtige. Et godt råd når du oplader din iphone med en powerbank er at tage din iphone ud af powerbanken når denne er fuldt opladet. På denne måde får du mest ud af din powerbank og levetiden på din iphone’s batteri.    

Bedste Powerbank

Der er stor forskel på powerbanks, den bedste powerbank for nogle er måske ikke den bedste for dig. Størrelse og kapacitet hænger unægtelig sammen her og tillægger vi samtidigt hvor hurtigt din powerbank skal oplade en enhed er dette også en faktor i vurderingen af den bedste powerbank. Leder du efter en lille kompakt powerbank der mest skal fungere som en ekstra reserve i en nødsituation, kan du med fordel vælge en powerbank på 1800-2000 mAh med en output styrke på 0.8A-1.44A. Skal du i stedet bruge en powerbank der kan holde meget strøm og som hurtigt oplader din enhed, skal du kigge efter powerbanks med en kapacitet på 5000-20000mAh og en output styrke på 2A-5A . 

Billig Poverbank

Du finder altid de bedste tilbud på powerbanks hos PlusLED.dk. Vi evaluerer nøje på vores udvalg og får hele tiden nye modeller ind.