Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Ventilatorer

Leder du efter en lydløs ventilator der kan fungerer som køleblæser i varmen? I vores sortiment finder du et stærkt udvalg i ventilatorer til hjemmet, der kan hjælpe med at holde dig afkølet i de varme sommer perioder.  Med vores udvalg i køleblæsere finder du bl.a. et udvalg af bordventilatorer, der med fordel kan benyttes til at afkøle dig på kontoret når du arbejder. Søger du noget mere kraftigt kan du se vores udvalg af tårnventilatorer, der er en enkel og stilren udgave af en  gulvventilator, der med fordel kan benyttes som luftkøler til en lang række formål.

 Alle vores ventilatorer er lydsvage og er en optimal løsning som køleblæser til dig der ønsker en forbedret luftcirkulation.

 

Underkategorier

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Tårnventilator – en flytbar køleblæser

Leder du efter en flytbar gulvblæser? Så skal du klart overveje en tårnventilator til at holde dig afkølet. Ventilatoren er nemt at flytte rundt og er nemmere at skjule i eks. i hjørne af rummet.

 

Bordventilator – en luftblæser til skrivebordet

Med en bordventilator får du en lille blæser der egner sig perfekt til skrivebordet eller som flytbar mini ventilator. Vi fører forskellige små luftblæsere der kan forbedre dit arbejdsmiljø.

 

Lydløs ventilator – køling uden forstyrrelser

Hvad enten du har opstillet din ventilator på kontoret eller benytter den til køling i soveværelset, er det vigtigt at din ventilator er lydsvag. Alle vores ventilatorer er relativt lydløse og giver der derfor køling uden at blive forstyrret.