Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Farvede LED Pærer – E27 4w

Farvede pærer – 4w E27 G45 – 340lm – vælg imellem rød, grøn, gul, blå eller lilla

Varenummer: 21333

Pris: 19,95 DKK

15,96 DKK

* Påkrævede felter

Forvent. levering 1-3 hverdage

 • Fragt 39,- til GLS pakkeshop
 • Fri Fragt til GLS pakkeshop v/køb over 499,-
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

Trustpilot

Detaljer

Farvede pærer i forskellige farver

Led pærer i forskellige farver fungerer fantastisk som et festligt indslag til sommerfesten eller som udendørs juleudsmykning i den mørke tid. Her på siden finder du forskellige farvede led pærer der kan være det sidste krydderi til den helt rigtige fest stemning. Du kan via menuen vælge imellem farverne: rød, grøn, gul, blå og lilla.

Farvet led lys

De flotte farvede lys vækker associationer til tivoli eller cirkus og fungerer perfekt til bryllupper, fødselsdage, havefester og andre festlige lejligheder. Tjek altid hvilken sokkeltype din lyskæde benytter før du køber farvede pærer. Ofte benyttes en E27 pære som har en stor skruefatning og  pærerne her passer til en lyskæde til E27. Du kan mix-matche de forskellige farvede e27 pærer så du får den ønskede effekt.  

Kulørte lamper til festen

Lamper med kulørte pærer er ideelle til opsætning langs teltdugen til festen. De farvede led pærer er meget energieffektive i forhold til traditionelle glødetrådspærer. Derudover er de også mere sikre grundet den markant mindre varmeudvikling i led pæren. Hoteller og natklubber er ofte steder med farvede lobbyer og dansegulv, her kan de farvede led pærer medvirke til den rigtige stemning.

Kulørte pærer til lyskæder

Kulørte led pærer kan udover brug i lyskæder også være fantastiske til udsmykning af børneværelset så fantasien kan sættes løs. Kulørte pærer ses ofte på diverse scener og en lyskæde med farvede pærer kan være en fed gimmick til musik scenen eller teater scenen. Lyskæder med kulørte pærer kan også være flotte til udsmykning af pavilloner eller til opsætning i træer i haven. Med vores udvalg af forskellige farvede e27 led pærer kan du sammensætte lyset præcis som du ønsker.Yderligere information

Dimension B: 45mm - L: 80mm
Farvetemp. Vælges - Blå, Grøn, Gul, Rød, Lilla
Volt 230v
Estimeret levetid 25.000 timer
Lysspredning 230°
Dæmpbar Nej kan ikke dæmpes
Lyskilde type E27 Sokkel
Levering Forvent. levering 1-3 hverdage