Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Fleksibel smartphone holder | Mobilholder med bordklemme

Varenummer: 72308
Denne fleksible smartphone holder er designet til at give dig en praktisk og komfortabel måde at bruge din tablet eller smartphone på. Med en solid bordklemme kan du nemt fastgøre holderen til en bordplade, hylde eller endda en sengestolpe. Den fleksible arm og 360 graders roterende klemme giver dig mulighed for at placere din enhed i den ønskede position. Holderen kan rumme enheder med en bredde på 115-175 mm og har en blød belægning for at beskytte din enhed. Perfekt til arbejde, film eller andre aktiviteter med din tablet eller telefon.

69 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Fleksibel smartphone holder | Mobilholder med bordklemme"

Fleksibel smartphone holder til et praktisk og komfortabelt greb

En fleksibel smartphone holder er et must-have til alle, der ønsker at nyde deres tablet eller smartphone på en praktisk og komfortabel måde. Denne mobilholder med bordklemme er designet til at give dig den bedste oplevelse, uanset om du arbejder, ser film eller laver andre aktiviteter med din enhed.

Hold din enhed sikkert på plads

Med sin solide bordklemme kan denne holder nemt fastgøres til en bordplade, en hylde, en skabsvæg eller endda en sengestolpe. Klemmen er foret med en blød belægning, der beskytter overfladen og forhindrer skader. Den fleksible arm og den 360 graders roterende klemme giver dig mulighed for at placere din tablet eller smartphone i enhver ønsket position.

Perfekt til enhver enhed

Denne mobilholder kan rumme enheder med en bredde på 115-175 mm. Uanset om det er en smartphone eller en tablet, vil denne holder sikre, at din enhed holdes sikkert og stabilt.

Gør din hverdag mere komfortabel

Med denne fleksible smartphone holder får du ikke kun en praktisk måde at bruge din enhed på, men også en komfortabel og ergonomisk løsning. Du kan undgå at belaste dine hænder og nakke, når du bruger din enhed i længere tid. Uanset om du er på kontoret, derhjemme eller på farten, vil vores mobilholder være din trofaste følgesvend.

Yderligere information "Fleksibel smartphone holder | Mobilholder med bordklemme"
Farve: Sort
EAN 5901299958780
Kompabilitet Enheder med en bredde på 115÷175mm
Info 1 Holderens armlængde: 70cm | Justeringsvinkel: 360 grader
Info 2 Klemmen passer til flader på 0÷70mm
EAN 5901299958780

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ