Salg af belysning & el-artikler
Fri fragt til pakkeshop over 599kr.
Levering 1-3 hverdage

RGBIC

Hvad er LED RGBIC fra Govee?

Du har sikkert hørt om RGB LED strip, med single color LED bånd. Men her på PlusLED tilbyder vi det nyeste lys teknologi fra Govee, RGBIC, som indeholder et avanceret IC chip (uafhængig kontrol) som gør det muligt at vise flere farver på et LED strip samtidigt. Se nye og flotte farver følge efter hinanden langs LED båndet og sig farvel til de kedelige RGB LED bånd med farveskift. 

Kend forskellen på RGB og RGBIC

Men hvad er er forskellen på RGB og RGBIC? I en RGBIC strip er der indbygget IC chip, som gør muligt at vælge flere farver som kan vises på eksempelvis et ledlysbånd samtidigt, hvor modsat RGB light kun kan vise én farve ad gangen.


Populære i RGBIC

Hvad skal man vælge, RGB lys eller RGBIC LED fra Govee?

Hvis du leder efter et LED light strips med farver, er begge teknologier lige gode. Men hvis du søger specifikt efter et LED lys til værelse som viser én farve ad gangen, anbefaler vi at du RGB LED lys, men hvis du derimod ønsker et ledlys bånd som skal vise forskellige farver på samtidig, er RGBIC technology langt overlegen. 

RGBIC Strip Light:

- Indbygget IC chip (uafhængig kontrol)

- Flere farver på samme LED lys bånd

- Høj lysstyrke LED dioder

- Muligt at styre farven for hvert LED diode

- Høj følsomhed for forskellige musiktyper

- Flere pulserende lyseffekter

- Kan ikke klippes

RGB Strip Light:

- Ingen IC - chip (uafhængig kontrol)

- Én farve på LED strip

- Normal lysstyrke LED dioder

- Kun muligt at styre farven på hele LED lys strips

- Følsom for stærk bas musik

- Grundlæggende lyseffekter 

Hvilket sammenhæng er det bedst at bruge LED Govee - RGBIC?

Hvis du overvejer nogen form for belysning til et funktionelt område af dit hjem, er det sandsynligvis ikke RGBIC lys du har brug for. Områder som éntreer, badeværelser, garager osv. kan du naturligvis bruge standard RGB strip light eller et almindeligt hvidt LED strip light. Men hvis du er typen som elsker musik, fest, lys og farver eller generelt lys til gamer værelse, så er RGBIC LED strip light det helt rette for dig. Ikke nok med at RGBIC kan lyse flere farver på samme tid, findes der en indbygget mikrofon på mange af Govee produkter, som gør det muligt for lyset at synkronisere med din yndlingsmusik. 

Styr dit Gamer lys, RGBIC LED eller andre Govee RGB LED produkter med Govee Home App’en

Du kender nok scenariet, hvor du eksempelvis vil ændre farven på dit LED strip, og du vil bruge fjernbetjeningen, men det er ikke altid man lige kan finde den, når man skal bruge den. 

Govee har fundet en løsning på dette, ved at kunne styre Govee’s produkter ved hjælp af en app. Med Govee Home App’en har du kontrollen over alle Govee produkter som du har derhjemme. Du kan eksempelvis tænde/slukke, styre hvert enkelte farve på et LED strip, justere lysstyrken, synkronisere musikken til enhederne og meget mere. 

Skab den ideelle stemning til dine indendørs aktiviteter med RGBIC teknologi. Hvis du vil have mere kreativ frihed, skal du bruge “gør det selv” tilstanden via Govee Home app’en, som giver dig mulighed for at tilpasse dine egne scenetilstande.

Har du en fest planlagt, som mangler noget lys og stemning? Så tilføj mere stemning med forøgende farve og energisk belysning med Govee’s “Rainbow mode” via app’en.

Du har også mulighed for at styre andre Govee produkter når du ikke er hjemme, da de fleste Govee enheder er forbundet med dit WIFI netværk, med app’en kan du styre den, selv når du på ferie i udlandet, og der er mulighed for at indstille timer på ved hjælp af app’en, så det ligner, at der er nogen hjemme. 

Der findes også et forum, hvor man har mulighed for dele ideer og sparre med andre Govee brugere og komme med inputs til forbedringer, eller bruge nogle af andre Govee brugeres setups.

RGBIC og andre Govee produkter er kompatible med Google Assistent og Amazon Alexa

Mange af Govee produkter er kompatible med Google Assistent og Amazon Alexa. Du kan eksempelvis styre alle Govee enheder lige fra sofa ved hjælp af din stemme. Med stemmestyring, har du mulighed for at indstille forskellige scener, timer, slukke/tænde, justere lysstyrken og meget mere.

Få synkroniseret produkter, med RGBIC light med musikken

Mange af Govee produkter er udstyret med indbygget mikrofon med LED strips, som gør det muligt for lyset at synkronisere med din yndlingsmusik.
Har du en havefest planlagt? Så kan du bruge “Rhythm” funktionen, som tilbyder to tilstande. Du kan vælge dynamisk tilstand for at få dine farver til danse vildt ellers kan man vælge mild tilstand, for en roligere stemning. 

RGBIC LED strip lights med Govee’s produkter

Govee RGBIC LED lys 5 meter, et trådløst led lys, som er udstyret med flere IC chips, som gør det muligt for LED strips at vise 15 forskellige farver, på samme tid. Med regnbue lignende lysshow,  på hvert strip, vil dit soveværelse, køkken eller stue forvandle sig til noget magisk.

Govee’s RGBIC gaming lys understøtter både Google Assistent og Amazon Alexa, giver mulighed for at tænde/slukke dem, ændre farver og justere lysstyrken med din stemme. 

Med Govee Home app’en har du også adgang til utrolige scene- og musik tilstande, lyseffekter og 16 millioner farver. 

Det er også muligt at få Govee led 10m RGBIC LED strip til udendørs brug. Hvis du vil være den “sejeste” i nabokvarteret, så kan du nemlig købe her på PlusLED denne LED lys 10m Phantasy Strip Light med RGBIC til dit hus. Med app’en kan du nemlig også styre RGBIC strips ligesome alle andre Govee produkter. Du kan indstille forskellige scener og styre den 10m lange RGBIC LED strip fra app’en.