Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Gaming Headset med RGB lys | Mikrofon | USB 2.0 | 7.1 Surround

Varenummer: 72326

USB 2.0 gaming headset designet til den seriøse gamer. Udstyret med en 1,5m lang ledning, mikrofon og dynamisk RGB belysning, forbedrer dette headset ikke kun din spiloplevelse, men også din spilstation. Nyd den fordybende 7.1 surround lyd, der placerer dig midt i handlingen, uanset om du er i kamp, lytter til musik, eller ser film. Let, komfortabelt og med enestående lydkvalitet, er dette headset det perfekte valg for enhver, der søger høj ydeevne til en overkommelig pris.

199 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Gaming Headset med RGB lys | Mikrofon | USB 2.0 | 7.1 Surround"

Forvandl din spiloplevelse med Gaming Headset 7.1 Surround

Når det kommer til en fordybende spiloplevelse, er der intet, der slår et gaming headset med 7.1 surround sound. Denne teknologi omslutter dig med lyd fra alle vinkler, så du kan høre fjendens fodtrin, selv før de kommer ind i dit synsfelt. Med det billige gamer headset får du ikke kun overlegen lydkvalitet, men også komfort, der holder gennem lange spillesessioner. Den bløde polstring og de store ørepuder sikrer, at du kan forblive fokuseret på spillet uden at blive distraheret af ubehag.

Billigt Gamer Headset: Høj kvalitet til en overkommelig pris

Det er en udbredt misforståelse, at kvalitet altid følger med en høj pris. Vores billige gamer headset er et glimrende eksempel på, at høj lydkvalitet og komfort også kan opnås uden at tømme pengepungen. Med funktioner som 7.1 surround sound, en højkvalitets mikrofon, og nem USB tilslutning, er dette headset en drøm for enhver gamer, der ønsker at opgradere deres spiloplevelse uden at sprænge budgettet.

Forbind nemt med Gaming Headset USB - Perfekt til alle spil

I en verden, hvor teknologien konstant udvikler sig, er det vigtigt med gaming tilbehør, der kan følge med. Vores gaming headset USB tilbyder en problemfri forbindelse til alle dine enheder med en USB 2.0 port. Dette gør det utroligt nemt at skifte mellem forskellige spilplatforme, uden at skulle bekymre sig om kompatibilitetsproblemer. Uanset om du er til PC-spil, online turneringer, eller blot ønsker at fordybe dig i din yndlingsmusik, sikrer dette USB headset en krystalklar lydoplevelse hver gang.

Hvorfor et USB Headset forstærker din gaming oplevelse

Et USB headset er mere end bare et lydudstyr; det er en nødvendighed for enhver seriøs gamer. Med plug-and-play-funktionaliteten sikrer et headset gaming USB, at du er klar til aktion i løbet af få sekunder. Den indbygde volumenkontrol giver dig mulighed for at justere lydstyrken på dit headset, mens du bevarer fokus på spillet. Dertil kommer, at det robuste design og den lette vægt gør dette gaming headset ideelt for lange spillesessioner, hvilket sikrer, at du ikke kun hører spillet - du lever det.

Yderligere information "Gaming Headset med RGB lys | Mikrofon | USB 2.0 | 7.1 Surround"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Sort
Lysfarve: RGB
Dimension Kabel: 1,5m
EAN 5901299959923
EAN 5901299959923

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ