Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Gaming Headset med RGB | Mikrofon | USB 2.0 | 5.1 Surround

Varenummer: 72327

USB 2.0 gaming headset designet til den seriøse gamer. Udstyret med en 1,5m lang ledning, mikrofon og dynamisk RGB belysning, forbedrer dette headset ikke kun din spiloplevelse, men også din spilstation. Nyd den fordybende 5.1 surround lyd, der placerer dig midt i handlingen, uanset om du er i kamp, lytter til musik, eller ser film. Let, komfortabelt og med enestående lydkvalitet, er dette headset det perfekte valg for enhver, der søger høj ydeevne til en overkommelig pris.

179 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Gaming Headset med RGB | Mikrofon | USB 2.0 | 5.1 Surround"

Gaming headset med ægte 5.1 surround lydoplevelse

Tag dit gaming til det næste niveau med dette gaming headset, der tilbyder ægte 5.1 surround lyd. Oplev hver detalje i dine spil som aldrig før, fra de subtile skridt af en fjende snigende op bag dig, til de overvældende eksplosioner, der vibrerer gennem rummet. Dette headset er ikke kun et stykke udstyr; det er din billet til en fordybende og livagtig spiloplevelse.

Billigt gamer headset designet til komfort

Dette billige gamer headset er designet med din komfort i tankerne. Med store, blødt polstrede ørekopper og en hovedbøjle, der kan justeres for at passe perfekt, sikrer det, at du kan spille i timevis uden ubehag. Den læderlignende beklædning på ørekopperne hjælper også med at isolere lyden, så du kan fokusere fuldt ud på dit spil, selv i støjende omgivelser.

Nem plug-and-play tilslutning med USB headset

Oplev nem tilslutning med dette USB headset, der tilbyder ægte plug-and-play funktionalitet. Med et 1,5 meter langt kabel giver det dig friheden til at bevæge dig rundt, mens du spiller, og den USB-baserede tilslutning sikrer problemfri kompatibilitet med en bred vifte af enheder. Dette headset er designet til spillere, der værdsætter enkelthed og brugervenlighed.

Opgrader din spiloplevelse med RGB lys og gaming headset USB

Forstærk din gaming setup med dette gaming headset, der ikke kun leverer fantastisk lydkvalitet, men også lyser op med indbygget RGB belysning. Det tilføjer en ekstra dimension af stil til dit gaming gear, mens det 1,5 meter lange kabel og USB-tilslutningen sikrer, at du har alt, hvad du behøver for at dykke ned i spiluniverset uden forstyrrelser.

Yderligere information "Gaming Headset med RGB | Mikrofon | USB 2.0 | 5.1 Surround"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Sort
Lysfarve: RGB
Dimension Kabel: 1,5m
EAN 5901299959947
EAN 5901299959947

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ