Salg af belysning & el-artikler
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

AAA Batterier

Høj performance og lang holdbarhed med et batteri AAA

Hos PlusLED, er det muligt at finde flere forskellige AAA batterier. Batterierne kan variere efter alt hvilket behov man  har brug for. Hos os tilbyder vi fra mærkerne Varta Longlife Power, som er kendt for at have en lang holdbarhed og er designet til legetøj, computertilbehør, lommelygter med et højt energiforbrug . Og Tecxus Alkaline Maximum er også kendt for at have en høj effektivitet for høje energibehov, lang levetid for apparater med konstant og lavt energiforbrug. Batterierne har en lav selvafladning, og kan derfor holde strøm op til flere år, og dermed kan du være sikker på at batterierne vil virke efter flere år. Batteriernes er blevet mere robuste gennem årene og sikkerheden er helt i top og sikrer derfor at batterierne vil virke i hvilken som helst vejr. 


Populære i AAA Batterier

Batterier AAA  - til hverdagens gøremål

Batterier findes næsten alle steder. Der findes forskellige typer batterier, og et af de mest almindelige batterier er AAA batteri. Alle har mindst et apparat som kræver AAA batteri liggende derhjemme. AAA batterier bruges i forskellige husholdningsapparater, som legetøj, fjernbetjening, vægure og mange flere ting. Størrelsen på AAA batteriet har en afgørelse om hvor længe strømmen kan holde i forhold til de andre batterier. Og med den kompakte design, passer AAA batterierne meget godt til små elektroniske apparater såsom, vores stavlygte eller LED bånd m. Sensor, som ikke kræver så meget strøm. 

Multipakker med A batterier - Det kan betale sig

Siden alkaline batterierne har en lav selvafladning, og virke næsten som ny, efter flere års lagring i skuffen, kan det betale sig at købe flere batteri af gangen for at spare penge.

Hos PlusLED tilbyder vi flere forskellige pakker, lige fra 4 stk., 10 stk., 8 stk, og helt op til 24 stk.