Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Govee DreamView G1 | LED Strip Til PC | RGBIC | WiFi

Varenummer: 1923

Tag din spiloplevelse til helt nye højder med denne høj intelligente RGBIC LED strip til PC skærme, som er udviklet til at øge den visuelle oplevelse som omkredser skærmen. Strippen passer de fleste almindelige og gaming PC skærme i størrelsen 24 til 32 tommer. Med Govee's brancheførende LED design, får du i dette sæt en LED strip som er 1,5 gange kraftigere end normale strip.

Det medfølgende kamera gør det muligt for strippen at kopiere de farver, som der er på skærmen og derved sprede et lys, som passer sammen med skærmen. På den måde opnår man det fedeste gaminglys.

Denne pakke indeholder: 1.4 Meter RBGIC LED strip, Kamera, Strømforsyning, Controller og ophæng til montering på skærm, samt AUX kabel til at tilkoble headset/højtaler til lyset for en endnu mere fordybende oplevelse.

Virker kun på 2.4GHz netværk.

619 kr.

899 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Govee DreamView G1 | LED Strip Til PC | RGBIC | WiFi"

Det perfekte gamerlys med Govee LEDstrip

Her får du et perfekt gamerlys, som kan være med til at tage dit gamer setup til næste niveau. Dette LED strip kommer med et kamera, som skal påsættes en computerskærm. Kameraet opfanger hvilke farver der bliver udskildt fra skærmen og LED strippen lyser herefter i matchende farver, sådan at skærmen og lyset altid passer sammen. Der er indbygget 4 forskellige gamemodes som kan vælges via app. De 4 modes er til storyline spil, konkurrenceprægede spil, FPS / skydespil og racer spil. Udover at bruge det medfølgende kamera til at tilpasse lyset, så anvender den også lydende fra enten dit headset eller højtaler til at få endnu flere effekter i lyset og derved skabe en endnu vildere spil oplevelse.

Med 4 specialiserede spiltilstande: Storyline, Konkurrence, FPS og Racing, er du sikret en visuel oplevelse som er next level og det perfekte supplement til dit gaming setup. Derudover er der mulighed for yderligere personalisering og effekt gennem tovejs lydvisualisering, som betyder at lyset vil reagere på den lyd som kommer i gennem højttaleren eller hovedtelefonen.

Govee RGB LED strip styres via WiFi app

Alle de smarte funktioner, som er indbygget i dette LED strip kan kontrolleres via den gratis medfølgende app. Den medfølgende app er meget brugervenlig både i form af opsætning og anvendelse - Den har endda en indbygget guide, som kan hjælpe dig med også at opsætte produktet fysisk. Det hele er WiFi baseret og det eneste det kræver er stortset at app'en og strippen er forbundet til et WiFi netværk. 

Smarthome kompatibelt med Alexa og Google Home

Med dette Govee LED strip er det muligt at kontrollere sit eget led lys via stemmestyring. LED strippen er kompatibel med både Amazon Alexa og Google, så man kan vælge at tilkoble strippen til sit smart home og derved kontrollere det via stemmestyring. Med stemmestyring og Govee app'en får man altså en belysning, som kan styres 100% trådløst.

Smart belysning til dit gamer setup

Dette LED strip kan hjælpe dig med at tage dit gamer setup til næste niveau med en helt ekstraordinær belysning. Imponer dine venner, familie, followers på streams m.m. og få en vild gaming oplevelse hver gang du spiller eller blot hygger ved computeren. De smarte funktioner i belysningen, som forbinder lysende fra dit LED strip med hvad der foregår på skærmen og de lyde der bliver udgivet, er med til at skabe en endnu vildere gaming oplevelse og gør det til en endnu større oplevelse hver gang.

BEMÆRK! Nedenstående video er Dreamview G1 Pro. De 2 lys ved siden af skærmen i videoen medfølger ikke!

Yderligere information "Govee DreamView G1 | LED Strip Til PC | RGBIC | WiFi"
Anvendelses(område): Indendørs
Dæmpbar: Ja
Lysfarve: RGBIC
Lyskilde type: Indbygget LED
Trådløs teknologi: Wifi
Volt: 12V
EAN 6974316992462
Info 1 KAN IKKE KLIPPES
Info 2 Kompatibel med Amazon Alexa og Google Home
Dimension L:1400mm - B:16mm - H:16mm
EAN 6974316992462

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ