Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Håndholdt Ventilator - Genopladelig via USB - inkl. bord stander.

Varenummer: 4537

Denne kompakte og bærbare ventilator er som skabt til de varme sommerdage. Med det indbyggede batteri, er den kolde brise kun et tryk væk. Tag denne blæser med dig på farten, og vær forberedt når varmen presser sig på. Størrelsen på denne håndholdte ventilator er perfekt til at have med i tasken eller bilen. Den medfølgende fod, gør det muligt at anvende denne blæser som en bordventilator. Egner sig derfor også rigtig godt til kontormiljøer. Kan oplades via det medfølgende USB kabel. Batterilevetiden er på op til 8 timer, alt efter valg af vindstyrke. Blæseren har 3 niveauer af vindstyrke, som kan justeres via trykknappen på håndtaget.

Håndholdt USB blæser - 3 styrke niveauer - 2000 mAh batteri - Lades via medfølgende USB stik - inkl. stander og rem

89 kr.

"Håndholdt Ventilator - Genopladelig via USB - inkl. bord stander."

Håndholdt ventilator til kontoret eller på farten                    

Enkel mini hånd blæser med 3 styrke niveauer til de varme sommerdage. Utrolig støjsvag og op til 8 timers driftstid. Denne smarte blæser kan derfor tages med på farten. Den kompakte størrelse gør den perfekt til tasken. Kan anvendes overalt, og er meget støjsvag. Trods sin størrelse er effekten til at mærke. Du vil opleve et jævnt flow af dejlig frisk luft, som nedkøles via blæserens faner inden luften rammer dig. 

Genopladelig USB ventilator

Denne ventilator er inkl. batteri. Det kraftige 2000 mAh genopladelige lithium batteri kan lades via medfølgende USB ladekabel. Med op til 8 timers batterilevetid, alt efter valg af vindstyrke, er du sikret en bærbar ventilator som kan anvendes det meste af dagen. Blæseren er nem at oplade igen, så du er klar til den næste sommerdag eller aften.

Håndholdt blæser med stander

Med til modellen medfølger en smart stander der kan gøre ventilatoren til en smart bordventilator. Den medfølgende stander gør denne blæser særdeles attraktiv til både natbordet og skrivebordet. Mangler du en mobil blæser med batteri til dit kontor eller arbejdsplads, er denne håndholdte ventilator et rigtigt godt bud. Den medfølgende fod gør det muligt at placere blæseren foran dig, når du arbejder ved computeren. Når du så er færdig med din arbejdsdag, kan du blot tage blæseren med dig igen.

Se vores video af denne geniale håndholdte ventilator lige herunder !

Yderligere information "Håndholdt Ventilator - Genopladelig via USB - inkl. bord stander."
Farve: Sort
EAN 4040849496455
Info 1 Driftstid: op til 8 timer | Pakken indeholder: Håndholdt Blæser - USB Kabel - Stander til bord - Rem
Info 2 Genopladeligt batteri medfølger - Oplades via medfølgende USB kabel - 3 vindstyrker: Lav - Høj - Turbo
Dimension Ø100mm (ventilator) - H: 206mm
EAN 4040849496455

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ