Salg af belysning & el-artikler
Fri fragt til pakkeshop over 599kr.
Levering 1-3 hverdage

HUS & HAVE

Her har vi samlet en række af spændende produkter og kategorier, som du kan tage et nærmere kig på. Hos PlusLED forhandler vi en bred vifte af produkter, så der er noget for enhver smag.

Alle produkter har det til fælles, at de er i yderst høj kvalitet og kan bruges i mange år frem. I denne kategori finder du alt lige fra julelys og dekorationslys til lommelygter og pandelamper, ventilatorer, festivalgadgets, powerbanks og værktøj.

Ønsker du flere informationer omkring de forskellige underkategorier, kan du klikke ind på de specifikke underkategorier og læse meget mere. Har du spørgsmål, er du ligeledes velkommen til at kontakte vores support.

Populære i HUS & HAVE

Sæt den helt rigtige stemning med julelys og dekorationslys

Skal du holde en sommerfest i haven, eller vil du pynte op til jul? I vores kategori med julelys og dekorationslys kan du sætte den helt rigtige stemning uanset, hvad du skal pynte op til.

Du kan udsmykke din bolig med smukke julelyskæder eller gøre dit hjem klar til fest med hyggelige party-lyskæder. Vi forhandler LED lyskæder, hvor du både kan finde varianter til udendørs og indendørs brug alt efter, hvad du skal bruge dem til.

Udover flotte lyskæder finder du ydermere LED stearinlys, der ligner og føles som de helt rigtige stearinlys. Fordelen ved disse er, at du ikke skal skifte dine lys ud hele tiden, mens det samtidigt bidrager til et bedre indeklima.

På den måde behøver du ikke undvære den hygge, som stearinlys giver, hvis du ikke ønsker at have almindelige lys tændt i dit hjem.

Kompakte og kraftige lommelygter og pandelamper i god kvalitet

Med en lommelygte eller en pandelampe er du altid klar til at gå udenfor selv, når det er mørkt. I og med at vi forhandler LED lommelygter og LED pandelamper er du sikret kraftige lygter, der på samme tid er kompakte, så de er nemme at bære rundt på.

Pandelamper er velegnede til aktive gøremål, da du har hænderne fri. Her placerer du lygten på hovedet, hvorefter du får lys fra panden. Det er derfor en ideel løsning, hvis du skal arbejde i mørket eller blot færdes rundt udenfor, når det er mørkt. Du kan med fordel også benytte dig af en pandelampe, når du løber.

I modsætning til pandelamper er lommelygter gode til opgaver, hvor du ikke skal bruge hænderne, men mangler godt og kraftigt lys. Har du brug for lys til at se noget i et mørkt hjørne, eller skal du blot hurtigt tjekke noget udenfor? I sådanne tilfælde er en LED lommelygte meget praktisk.

Vi har nøje udvalgt et bredt sortiment af diverse lygter til konkurrencedygtige priser uden, at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Bliv kølet ned med stilrene ventilatorer

Når det er varmt udenfor, drømmer de fleste af os ofte langt væk til et sted med kulde og aircondition. Men hvorfor ikke bare sørge for selv at have dette derhjemme? I denne kategori finder du et godt udvalg af ventilatorer, der både kan bruges i private boliger og på arbejdspladser.

Med vores udvalg af køleblæsere finder du både bordventilatorer og tårnventilatorer, så der er noget til alle ønsker og behov.

Bordventilatorer kan anvendes til at køle dig ned på kontoret eller, hvis du sidder derhjemme ved et bord og arbejder. Ønsker du en mere kraftig ventilator, anbefales det, at du investerer i en tårnventilator. En tårnventilator er enkel og stilren og kan bruges som luftkøler til mange forskellige ting.

Alle vores ventilatorer er støjsvage, hvorfor du ikke vil blive forstyrret af en masse larm. Disse ventilatorer er derfor et fantastisk alternativ for dig, der ønsker et smart alternativ til at blive kølet ned om sommeren, men også ønsker en forbedret luftcirkulation.

Hav altid en powerbank med på farten

Med en powerbank vil din mobiltelefon aldrig løbe tør for strøm igen selv, når du er på farten og ikke har mulighed for at putte en oplader i en stikkontakt. En powerbank er nemlig en praktisk batterienhed, som du kan bruge til at oplade din smartphone eller din tablet samt andre typer af elektroniske apparater.

Vi har samlet et godt udvalg af nogle af de bedste powerbanks på markedet til flere formål. Du finder eksempelvis små powerbanks, som du nemt kan putte i tasken, rygsækken eller i bilen, så du altid kan have den med dig rundt.

Hvis du er træt af, at din smartphone altid løber tør for strøm, når du er ude af døren, eller er du aldrig rigtig i nærheden af en stikkontakt i løbet af dagen, er det værd at overveje, om du skal købe en powerbank.

Herved er du sikret, at du altid kan oplade dine elektroniske apparater lige meget, hvor du er henne.

Bliv klar til sommerens festivaler med et smart festival kit

Er du i gang med at forberede dig til sommerens festivaler? Når du skal på festival, er det vigtigt, at du har alle de rigtige ting med. Tag et kig i vores udvalg af festivalgadgets, der kan være med til at forsøde din dag på en festival.

Du kan både købe smarte festivalgadget som en del af en pakke eller enkeltvis alt efter dine behov.

I vores pakker finder du blandt andet powerbanks til opladning af din mobiltelefon, Bluetooth-højtalere, USB-kølere til telte og praktiske LED lysstrips.

Alle disse ting til sammen kan give dig den bedste dag på en af sommerens mange festivaler. Du kan oplade din mobil, holde campens øl kølige, have smart lys og høre masser af god musik på en og samme tid.

Opgrader værktøjskassen med alsidigt og praktisk værktøj

Har du en værktøjskasse derhjemme, er det værd at opgradere indholdet med jævne mellemrum. I denne kategori finder du værktøj, der især er gode at have til gør-det-selv projekter, så du aldrig står og mangler noget.

Du finder alt lige fra en varmepistol til en krympetang, der kan bruges til en lang række af formål. Eksempelvis kan vores alsidige varmepistol fjerne gammel lak eller maling, bøje plastrør og meget mere, mens en krympetang er velegnet at bruge til kabelsko og pressemuffer.