Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Kvalitetskoncept

Hos PlusLED lever vi af at være kvalitetsbevidste  - derfor er kvalitetsaspektet gennemgående i alle dele af vores forretning, både når det kommer til produkter, leverandører og service. Med et dynamisk marked som konstant ændrer sig, er det vigtig for os at være på forkant med den nyeste teknologi. Derfor tester vi løbende nye brancheinnovationer i testmiljø, hvorfra kun det absolut bedste kommer i sortiment.

Den tætte kunderelation

Vi ønsker i høj grad at inddrage vores kunder i overvejelser om produkter, markedet og slutbrugerpræferencer. Vi tror på at vi via den tætte relation til vores nærmiljø, kan skabe kunderelationer, opbygget på fælles tillid og troværdighed. I kan som kunder derfor altid forvente professionel rådgivning, god service og hurtige leveringstider.

Certificeringer

Alle vores produkter overholder gældende krav og er mærket med de lovpligtige certificeringer. Produkterne har yderligere forskellige kvalitetsmæssige certificeringer, nedenfor kan du læse en kort definition af de forskellige (se enkeltprodukter for specifikke certificeringer).

 

CE:  CE mærkningen er et lovmæssigt krav der sikrer kunden, at produktet lever op til alle Europæiske standarder og krav.

 

RoHs: Mærkningen er en forordning der sikrer at produktet ikke indeholder farlige  substanser (eksempelvis Bly) som ofte indgår i produktionen af elektronisk udstyr.

 

TÜV: Mærkningen stammer fra en anerkendt Tysk organisation der arbejder indgående med at validere sikkerheden i en lang række produkter for at sikre at de ikke har skadelig indvirkning på mennesker og miljø.

 

ISO: Certificeringerne gives til virksomheder som efterlever og implementerer forskellige systemer for at forbedre produktivitet og effektivitet, herunder kvalitetsstyring (ISO 9001:2008).

 

DEKRA: Dekra arbejder indgående med certificering af kvalitet og standarder, herunder bl.a. LED performance.

 

KEMA KEUR: Produkter- og produktion overvåges løbende af Dekra og sikrer dermed  løbende overensstemmelse i produktion og produktperformance.

 

Diode Teknologi

Vores produkter er udstyret med topkvalitets diodeteknologi fra verdens førende producenter. Dette giver produkter med en exceptionel performance og levetid.

 

                  

 

Har du spørgsmål eller søger du en PlusLED forhandler, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring i dag på 71 99 29 23 eller send en mail på info@plusled.dk