Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Solcellelamper

Hvis du ønsker en nem udendørs belysningsløsning er solcellelamper den perfekte havelampe. Med en solcellelampe får du genopladelige led lys, der oplader under solens stråler og er klar til at tænde ved mørkets frembrud. Mange af vores solcellelamper fungerer som en udendørs led lampe med sensor og batteri. Med denne løsning tænder lampen først når sensoren detekterer bevægelse og lampen får dermed fuld udbytte at sin opladning. Solcellelamper med sensor er en ideel løsning de steder hvor det kan være besværligt at lave kabelføring eks. lange indkørsler, større havearealer mv.

Alle vores solcellelamper er led solcellelamper, hvilket gør at udnyttelse af lysstyrke og batteri er fuldt energioptimeret. På denne måde får du fuld udbytte af opladningen på din udendørs solcellelampe.

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Udendørslamper med sensor og batteri

En sollampes effektivitet er betinget af solens stråler. For at få fuldt udbytte af din udendørs lampe er det derfor utrolig vigtigt at batteriets opladede energi, udelukkende benyttes ved bevægelse eller efter mørkets frembrud.

  

Placering af solcelle lamper til udendørs brug

Det er vigtig at du placerer din havelampe et sted hvor der er solrigt i løbet af dagens lyse timer. Overvej også hvor højt du placerer din solcellelampe, da en placering tæt på jorden kan medvirke til at din lamper ikke oplades fuldt ud.