Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

CUBE Udendørs Væglampe, G9, IP54

CUBE Væglampe - G9 (sælges seperat) - IP54 - Mørkegrå/grafit

Super stilren udendørs cube væglampe i flot mørkegrå/grafit finish. Denne udendørslampe er indbegrebet af lækkert lysdesign og benytter en udskiftelig g9 lyskilde (sælges separat). Væglampen er IP54 klassificeret og er derfor klar til udendørs montering. Udendørslampen egner sig perfekt til næsten alle mure og overflader og giver en smal lyskegle i top og en bred lyskegle i bund - ønsker du ensforming lyskegle (bred i top og bund), kan dette nemt laves ved at tilkøbe reflektor til din lampe. Leder du efter flot minimalistisk design der passer til alt fra parcelhuset til funkis villaen? Så er denne udendørs cube væglampe det helt rigtige valg. 

Varenummer: 6100
299,00 DKK

Forvent. levering 1-3 hverdage

 • Fragt 39,- til GLS pakkeshop
 • Fri Fragt til GLS pakkeshop v/køb over 499,-
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

Trustpilot

Detaljer

Stilren udendørs cube væglampe udført i flot mørkegrå grafit finish. LED Væglampen er indbegrebet af lækkert lysdesign og giver et fedt væg- og facadelys.  Med denne lille firkantede væglampe kan du virkelig sætte et unikt præg på din bolig. Den udendørs væglampe benytter sig af udskiftelig G9 pære (købes separat) og du kan derfor nemt udskifte pæren når denne er udtjent, dette fremtidssikrer at led væglampen kan benyttes i mange år frem. Lampen er udarbejdet i kvalitetsmaterialer i aluminium og glas og er med en IP-klassifisering på IP54 klar til både indendørs- og udendørs montering.  

Lyset kastes både op og ned, dette giver en flot up/down effekt på den monterede flade. I toppen er lysspredningen smal og i bunden er der en bred lysspredning. CUBE udendørslampen kan yderligere modificeres ved tilkøb af bred reflektor, hvis der ønskes en ensformig bred lyskegle i top og bund. Lampens mørkegrå grafit finish egner sig godt til montering på næsten alle typer af mursten og vægge. Med denne lækre væglampe i minimalistisk design kan du give husets indendørs/udendørs miljø et markant løft.

Vi anbefaler at tilkøbe denne G9 LED pære – denne model yder 300lm og har en ra værdi på Ra80. På de illustrerede billeder hvor lampen vises med lys er denne pære benyttet (se den her).

Skal installeres af autoriseret EL-installatør

Leder du efter en billig stilren CUBE wall lampe der er klar til LED og hvor du samtidigt kan skifte lyskilde i tilfælde af defekt? Så er dette den helt rigtige løsning!

Yderligere information

EAN
EAN
5712716061002
Dimension B: 108mm D:108mm H: 112mm
Anvendelse Udendørs & Indendørs
Materiale Aluminium og Glas
IP-Klasse IP54
Volt 230V
Lyskilde type G9 (sælges seperat), Max. 40W G9 Halogen/ Max. 6W G9 LED (Max. mål Ø18mm - L: 55mm)
Info 1 Videresløjfning - Ikke standard
Info 2 Isolationsklasse: Klasse 1(jord)
Levering Forvent. levering 1-3 hverdage
Datablade Datablad (1.03 MB)