Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Flad LED Armatur

Gennem tiden er der blevet installeret masser af traditionelle lysstofarmaturer rundt omkring i de danske hjem og på arbejdspladser. De seneste år er der dog foretaget en udskiftning af disse. Det skyldes, at der er sket en rivende udvikling inden for LED armaturer, som er langt mere økonomiske end de gammeldags armaturer.

Et flad LED armatur er en flot og elegant løsning, der med fordel kan erstatte et gammelt lysstofrør armatur eller flere. Det er ligeledes et oplagt valg, hvis du ikke har gjort brug af et lysarmatur før. I vores udvalg af flade LED armaturer finder du loftarmaturer i en rigtig god kvalitet meget lave priser.

LED lys og LED armatur – en kompetent lyskilde

Lysstofrør er sådan set ikke et nyt fænomen, da de har været en integreret lyskilde længe. Det nye er, at der er kommet lysstofrør LED, også kaldt for LED lysrør, ind i billedet. I starten var LED belysning ikke optimalt, men det har ændret sig på det kraftigste.

I dag er LED lys en meget kompetent lyskilde, der lyser nøjagtig lige så godt som sparepærer, glødepærer og halogenpærer. Udover at LED belysning og LED armaturer er på højde med andre lyskilder, har det en række kvaliteter, som andre lysstofrør ikke har.

Du kan blandt andet hænge et LED lysarmatur op i dit hjem uden, at din elregning eksploderer. Med en LED lampe opnår du altså store besparelser, hvilket er vigtigt for mange både i et privat hjem og i en virksomhed.

Populære i Flad LED Armatur

Hæng dit LED lysarmatur overalt

Det gode ved et lysarmatur er, at du kan hænge det overalt, hvor du har brug for en god belysning. Vores kompakte LED armaturer er nemme at montere, da der medfølger beslag til montering i gipslofter, træbetonlofter (troldtext), panellofter, trælofter mv.

Belysningsarmaturer kan eksempelvis anvendes som:

- Arbejdslampe LED

- LED armatur værksted

- LED armatur industri

- Vådrumsarmatur LED

- Udendørs armatur

- Indendørs armatur

- Belysning gang

- Kontorbelysning

- Lys i garage

- Belysning i gildesal

Skal du bruge flade LED armaturer i et vådrum, skal du dog være opmærksom på at vælge et lysrørsarmatur med en IP65-klasse.

Hvor stort skal dit lysarmatur LED være?

Hos PlusLED finder du flade LED armaturer i et flot design, som kan anvendes i mange sammenhænge. Hvilken størrelse, du skal vælge, kommer an på, hvor du skal bruge dit nye armatur.

Størrelsen på et LED loftarmatur bør vurderes ud fra, hvor stort et rum er. Har du brug for et lysarmatur LED i din bolig, skal det ikke være lige så stort, som hvis du skal montere det på et stort kontor eller i en lagerhal.

For at imødekomme alle størrelsesbehov inden for billige armaturer finder du følgende størrelser i vores sortiment:

- LED armatur 60 cm.

- LED armatur 90 cm.

- LED armatur 120 cm.

- LED armatur 150 cm.

Gode råd om LED belysning er ikke dyre hos PlusLED

Har du brug for hjælp til at finde de rigtige flade LED armaturer, eller ønsker du gode råd om LED belysning generelt, er du altid velkommen til at henvende dig til os.