Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Industrilamper

Industriel belysning - UFO LED lamper og High Bay LED lamper

Der er mange forskellige grunde til at installere LED industribelysning i og omkring en garage, et værksted, en lade, et lager m.m. Uanset om det er for at forbedre sikkerheden eller hjælpe med at oplyse området, er der en løsning til enhver belysningsudfordring.

En god belysning er essentiel, hvis det pågældende område anvendes en del. Derfor finder du hos PlusLED det bedste industrilys i form af industrilamper og værkstedslamper, der yder maksimalt og sikrer den mest optimale belysning i forskellige typer af lokaler.

Få ordentligt værkstedsbelysning eller hal belysning med industri lamper

For alle, der tilbringer en masse tid i deres garage, lade, værksted eller på et lager, er den rigtige belysning, i form af industrielle lamper, til opgaven yderst vigtig. Rent faktisk bør lyset være din topprioritet, så du kan se ordentligt, når du udfører diverse opgaver. Utilstrækkeligt med lys hindrer nemlig dit syn og kan forårsage hovedpine eller genere dine øjne. Desuden kan en dårlig belysning også udgøre en sikkerhedsrisiko.

Måden, du bruger dit lokale på, vil klart påvirke den type af belysning, du har brug for. Hvis du udelukkende bruger lokalet til opbevaring og ofte ikke befinder dig i det, er det ikke nødvendigt med en kraftig belysning. Men hvis det derimod er et lokale, hvor du arbejder og udfører forskelligartede opgaver samt, hvor du bruger en masse tid, er det vigtigt, at du tager dig tid til at finde den perfekte industribelysning.

Populære i Industrilamper

Vær opmærksom på lysstyrken ved valg af en industrilampe, LED High Bay lampe eller LED UFO lampe

Ønsker du at få mest muligt ud af din belysning i garagen, værkstedet, lageret m.m., er det fordelagtigt med et kraftigt lys, der ikke blænder. Med et kraftigt og optimalt lys er du sikret de bedste arbejdsforhold. Herved vil du altid kunne se, hvad du laver ligegyldigt hvilken opgave, der er tale om.

Er du på udkig efter LED lys til ridehal, en værkstedslampe eller en industri pendel, skal du være opmærksom på betegnelsen lumen (lm). Lumen angiver, hvor kraftigt selve lyset på den specifikke industrilampe er.

Ved valg af LED industri belysning bør du kigge efter lamper, der minimum giver 8.000lm. Jo højere dette tal er, jo bedre er det. På den måde er du sikret, at du får en lampe, der er velegnet som belysning i eksempelvis et værksted eller i en lade.

Hos PlusLED forhandler vi værkstedslamper med helt op til 24.000 lm. Med vores industrilamper vil du få en garage, et værksted eller en lade, hvor du kan se alt, hvad du har gang i.

Undersøg også lysfarven på en industri lampe, LED High Bay lampe og LED UFO lampe

En anden faktor, du også bør have in mente ved valg af nye industrilamper med LED, er lysfarven. Når det kommer til LED belysning, bliver lysets farve betegnet som Kelvin. Det kan eksempelvis være 4000K. Et højere tal betyder, at lyset er mere koldt.

Mangler du værkstedsbelysning eller belysning i et andet lokale, er det som regel nødvendigt med en lampe, der udsender et neutralt og hvidt lys. Det vil du få, hvis du vælger en industrilampe, der har lysfarven 4000K.

Med denne lysfarve vil dine arbejdsarealer blive oplyst optimalt, så du ikke længere behøver at bøvle med en lommelygte eller en anden lampe, som du skal have med rundt i lokalet.

Beskyt dit lokale med værkstedslamper

Den rette industriel belysning i dit værksted, din lade eller på dit lager er yderst vigtig. Det kan nemlig hjælpe med at sikre dine ting samt afskrække potentielle ubudne gæster fra at udforske dele af din ejendom eller virksomhed.

Hvis du har brug for ekstra sikkerhed i dit lokale, er det værd at montere et kraftig og skarp LED armatur industri. Det kan for eksempel være, at du har mange produkter på dit lager, dyre maskiner i dit værksted eller lignende, som du gerne vil beskytte.

Udover at montere industrilamper inde i selve lokalet kan du tilføje andre industrielle lamper eller lignende uden for bygningen for at skabe mere sikkerhed og tryghed.

Overvej LED industrilamper, LED UFO lamper og LED High Bay lamper

Leder du efter en kraftig belysning til et lokale, hvor du mangler mere lys? Så er det værd at tage et kig på en LED industri loftlampe. Industrilamper gamle kan være udstyret med typer af pærer, hvor du ikke opnår de samme fordele som med LED belysning.

LED belysning loft kan placeres i loftet, hvorefter du får oplyst lokalet på absolut bedste vis. Her er LED industrilamper særdeles velegnede, da det giver øjeblikkeligt lys og lyser med en rigtig stor styrke.

Endvidere er LED lamper til loft både energibesparende og miljøvenlige, da de er holdbare og har en lang levetid. Det vil sige, at du kan benytte dig af de samme industrilamper loft i mange år frem i tiden uden at skifte dem ud.

Tjek altid IP-klassificering på dit LED industriarmatur, LED UFO lamper og LED High Bay lamper inden køb

I og med at hverken værksteder, garager, lader, lagerbygninger m.m. typisk får meget lidt naturligt lys, er det vigtigt at udnytte andre belysningsmuligheder i hele rummet. LED belysning er en god mulighed her, da de i de fleste tilfælde kan modstå mere ekstreme forhold og temperaturer.

Ønsker du at anvende en industriel lampe udendørs, bør du dog altid sørge for at tjekke, om lampen er velegnet til dette. Når du skal undersøge, om værkstedslampen kan bruges til dit specifikke formål, skal du tjekke IP-klassificeringen. En IP-klassificering viser, hvor støv- og vandtæt værkstedslampen rent faktisk er.

Som tommelfingerregel bør du gå efter industrilamper, der i hvert fald mindst har klassificeringen IPX4. Med denne klassificering kan lampen holde til kraftige vandsprøjt. Det bedste er dog, hvis værkstedslampen har en IP65-klassificering. Med en IP65-klassificering er lampen meget robust og velegnet til brug i selv mere barske og hårde miljøer. Herved kan du uden problemer hænge industrilampen op i dit værksted, din lade eller andre lignende bygninger.

Er du usikker på, om vores industrilamper kan anvendes udenfor, er det værd at læse vores produktbeskrivelser. Her kan du se, om den pågældende lampe er velegnet til udendørs brug eller indendørs brug samt IP-klassificeringen.

Energibesparende LED High Bay lamper med lysstyrker i 200w 150w og 100w

Vores energibesparende LED High Bay lamper er designet til at oplyse store rum effektivt og økonomisk. Uanset om det er et lager, en fabrik eller en stor hal, tilbyder vi LED High Bay 100w,  LED High Bay 150w og LED High Bay 200w, der sikrer optimal dækning og lyskvalitet. Disse lamper er ikke bare energieffektive, men reducerer også vedligeholdelsesomkostningerne takket være deres lange levetid. Med deres høje lysstyrke og lavt energiforbrug er de et smart valg for ethvert erhverv, der ønsker at nedbringe energiudgifterne uden at gå på kompromis med belysningens kvalitet. Skift til LED High Bay lamper og oplev forskellen i både lys og økonomi.