Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED cykellygte med alarm ringklokke | AAA Batteri | 3 modes

Varenummer: 7279

ALFARD er en kraftfuld cykellygte med en hvid LED-diode på 100 lumen. Med tre forskellige lysindstillinger og en lang batteritid er denne lygte ideel til cyklister, der ønsker at være synlige på vejen i alle lysforhold. Udover den kraftfulde lygte er ALFARD også udstyret med en høj ringklokke, der kan bruges i nødsituationer. Monteringen er nem med den inkluderede rem, og lygten er designet med et vandafvisende kabinet for ekstra holdbarhed.

(Batterier medfølger ikke)

Find vores udvalg af batterier her

179 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"LED cykellygte med alarm ringklokke | AAA Batteri | 3 modes"

God cykellygte med indbygget ringklokke

Denne cykellygte er udstyret med en kraftfuld hvid LED diode, der udsender en stærk strøm af 100 lumen. Med tre forskellige lysindstillinger og en lang batteritid vil denne lygte sørge for, at du altid er synlig på vejen, uanset om det er lyst eller mørkt udenfor.

Kraftig cykellygte med tre lysindstillinger

ALFARD cykellygten er en kraftfuld cykellygte med tre forskellige lysindstillinger. Med en lysdiode, der udsender 100 lumen, vil du altid have et godt udsyn på vejen. Lygten kan indstilles på tre forskellige lysstyrker, så du kan tilpasse lysdioden til forskellige lysforhold.

LED cykellygte og loud-bell til nødsituationer

Udover den kraftfulde cykellygte er ALFARD cykellygten også udstyret med en meget høj klokke, der kan bruges i nødsituationer. Klokken kan nemt aktiveres, hvis du har brug for at gøre opmærksom på dig selv i trafikken.

Et cykel lys med nem montering og lang batteritid

ALFARD cykellygten er nem at montere på cyklen. Du skal blot vikle den medfølgende rem omkring cykelrammen og fastgøre den til håndtaget på den anden side. Lygten er også designet med en lang batteritid, så du kan bruge den i timevis uden at skulle bekymre dig om at udskifte batterierne.

De bedste cykellygter er vandafvisende

En anden fordel ved ALFARD cykellygten er dens holdbare design. Den er konstrueret med et vandafvisende kabinet, der beskytter den mod vejret.

En cykel forlygte der gør dig synlig

ALFARD cykellygten er en kraftfuld og alsidig cykellygte, der vil hjælpe dig med at være synlig og sikker på vejen. Med dens kraftfulde lysdiode, tre lysindstillinger og høje klokke er den ideel til brug i forskellige lysforhold og nødsituationer. Lygten er let at montere og har en lang batteritid, så du kan bruge den i timevis uden at skulle bekymre dig om at udskifte batterierne.

Yderligere information "LED cykellygte med alarm ringklokke | AAA Batteri | 3 modes"
Anvendelses(område): Indendørs, Udendørs
Farve: Grøn, Sort
Lumen: 100lm
Lyskilde type: Indbygget LED (kan ikke skiftes)
EAN 5901299950227
Lumen 100
Dimension 105 x 55 x 40 mm
Længde (mm) 105
Bredde (mm) 55
Højde (mm) 40
EAN 5901299950227

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ