Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 599kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

LED Lysdæmper til Ledning | Sort | Tuya Smartlife | WIFI Lysdæmper m. fodtryk | 1- 50W (0140192)

LED Lysdæmper til ledning - Sort LED dæmper med fodtryk - WIFI (Tuya kompatibel) - 1-50W belastning

Bemærk at de gemte indstillinger ikke gemmes, når strømmen bliver afbrudt.

Varenummer: 7818

Pris: 259,00 DKK

209,00 DKK

Forvent. levering 1-3 hverdage

 • Fragt 49,- til GLS pakkeshop
 • Fri Fragt til GLS pakkeshop v/køb over 599,-
 • E-mærket Webshop
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

Trustpilot

Detaljer

Få en gulvlampe med lysdæmper

Ønsker du en standerlampe med lysdæmper er denne sorte lysdæmper på ledning m. fodtryk netop, løsningen for dig. Denne LED lysdæmper dæmper stort set alle dæmpbare lyskilder og LED pærer. Den skal blot monteres på ledningen til dine lamper. Den kan dæmpe lyskilder fra 1-50w LED og 10-100w halogen ved at holde trykknappen inde.

Dæmp dine gulvlamper med en lysdæmper til ledning

LED lysdæmperen er meget nem at montere mellem to ledninger f.eks. mellem en stikprop og en standerlampe. Du kan normalt bruge den ledning, der eventuelt allerede sidder fastmonteret på lampen, hvor du så klipper ledningen og montere lysdæmperen på de to ledninger – se vores monteringsvideo herunder.

Denne fodtryks LED lysdæmper til ledning har en lille drejeknap på bagsiden, hvor man kan indstille det ønskede minimums niveau. Dette gøres for at undgå, at man dæmper lampen ned til under et niveau, hvor den synes slukket.

Trykknappen på denne LED lysdæmper har desuden to funktioner. Den bruges både til at dæmpe lyset op og ned ved at holde knappen inde, samt som afbryder til at tænde og slukke lampen – dette gøres ved et hurtigt tryk på knappen.

WIFI lysdæmper til enhver lampe med ledning

Denne lysdæmper til ledning fungerer ikke blot som en almindelig LED lysdæmper, men også som en WIFI dæmper (bla. Tuya kompatibel) – også kaldet en ”smart lysdæmper”.

Hvis du ønsker at kunne styre denne Tuya LED lysdæmper som en del af din smart home installation, kan dette sagtens gøres, da den har integreret Tuya Smartlife protokol. Dette betyder at du med en WIFI router kan styre lyset via et af disse systemer. Den er desuden kompatibel med Google Assistent og Amazon Alexa.

Lysdæmper til LED, der er blandt markedets bedste lysdæmpere 

Med denne fodtryks LED lysdæmper til ledning får du en af de bedste lysdæmpere på markedet til LED lyskilder. Hvis du har en lyskilde med et lavt dæmpningsniveau, kan man sætte et mininums niveau på bagsiden af lysdæmperen på den lille drejeknap.

Dette, sammen med Tuya protokollen, gør at denne LED lysdæmper til montering på ledning, er en af markedets absolut mest alsidige og smarte LED lysdæmpere.

Sådan monteres Tuya lysdæmperen og styres via Tuya Smart App.

Yderligere information

EAN
EAN
8720246200027
Dimension Ø80.5mm - H: 20mm
Anvendelsesområde Indendørs
Watt Belastning LED: 1-50W / Halogen: 10-100W
IP-Klasse IP20
Volt 230V
Info 1 Kabler: 2 x 0,75mm2
Info 2 Bagkantslysdæmper (CR)
Levering Forvent. levering 1-3 hverdage