Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Filament Pære

Stort udvalg af billige dæmpbare dekorationspære !

Gå på opdagelse i vores store sortiment af dekorative pærer med LED teknologi. Ved at vælge en lyskilde med LED er du sikret et lavt strømforbrug og et højt lysudbytte. Du vil samtidigt opleve at din nye LED lyskilde har en lang levetid, som vil fylde rummet med lys i mange år frem. 

Filament pære er klassiske i design, og kan derfor passe ind i forskellige indretninger. Lige fra ældre ejendomme med klassisk indretning, til moderne villaer med alverdens spændende designs. Det tidløse udtryk i en filament pære, gør det til en fantastisk flot og effektiv dekorationspære, som kan anvendes i langt de fleste hjem og boliger.

Hvad er en filament pære ?

En filament pære er en fusion mellem den gammeldags og klassiske glødepære, og den nye og moderne LED teknologi. Grundlæggende har man taget udgangspunkt i den klassiske glødepære, og erstattet glødetrådene med energibesparende LED tråde/stænger. 

Derved opnår man en lyskilde som ligner en klassisk glødepære, men som har et væsentligt lavere strømforbrug, længere levetid, og som ikke udvikler varme. Derfor er denne type lyskilde særligt velegnet til brug i ældre og klassiske lamper, da disse som oftest er designet til at bruge glødepære. 

Ved at anvende en filament pære kan det være muligt at bibeholde det udseende som designeren havde påtænkt, men samtidigt få glæde af den moderne teknologi.


Populære i Filament Pære

Skab en hyggelig atmosfære med LED filament vintage pære

Ved at anvende én eller flere af denne type dekorationspære i en klynge af lofthængte pendler, kan du skabe et enormt hyggeligt miljø. Denne metode er ofte anvendt på hoteller og i restauranter, da det skaber en rolig og afslappende atmosfære. 

Denne type lyskilde er designet på en måde, som gør at de sjældent blænder. Derved undgår man at lyset virker generende, på trods af at pæren i sig selv er blotlagt, når den er monteret i en pendel uden skærm.

Dekorative pærer med LED som ligner gammeldags glødepære

Skab et kreativt og blødt lys miljø med filament pære. Den gammeldags glødepære er kendt for sit varme og behagelige lys. Dog har glødepæren et enormt højt energiforbrug, og udvikler som oftest en kraftig varme. Disse faktorer har man fjernet fra ligningen, ved at anvende LED teknologi. 

Så hvis du søger en LED pære som minder om en klassisk glødepære, så er denne type af lyskilde lige noget for dig. Du finder et stort udvalg af forskellige udformninger og lys farver her på siden. Så hvad enten du søger en stor globepære med forskellige nuancer eller en klassisk E27 glødepære med LED, så er du landet det rigtige sted. Har du spørgsmål til dit valg af LED pære, så er du velkommen til at kontakte vores support.