Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Panel Ramme til Troldtekt | 60x120 I PERFECT FIT

Varenummer: 5529

Med denne LED panel ramme løsning får du en helt plan montering af din loft belysning, som er på samme højde med dit træbeton loft eller Troldtekt loft  Derved passer  denne LED panel ramme perfekt med linjerne i loftet og falder naturligt ind som en del af din LED panel løsning. 

Vær opmærksom på, at der kun kan benyttes paneler med højde på max 10mm.

149 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"LED Panel Ramme til Troldtekt | 60x120 I PERFECT FIT"

Moderne loft belysning med effektive LED Paneler

Man vil ofte opleve at en del LED paneler leveres med fastmonterede fjedre. Ulempen ved disse LED panel typer er, at de ofte er bredere end Troldtekt plader. Med fastmonterede fjedre, vil du forventeligt opnå et mindre flot resultat, end den som du vil kunne opleve ved brug af denne Perfect fit ramme.

Ofte må man ved fjedre løsninger, skære ud i de omkringliggende loftplader for at få plads til panelet / rammen. En anden ulempe er at fjedre løsninger nemt kan ødelægge de omkring liggende plader. 

Denne perfect fit rammen, monteres istedet blot direkte i loft forskallingen, hvorefter man kan skubbe et LED panel ind i rammen, fra siden. Får man brug for at nedtage det igen, skruer man blot loftpladen ved siden af ned, og så kan man skubbe LED panelet ud af rammen igen. Det er nemt, enkelt og hurtigt.  

Kvalitets LED lys til Troldtekt eller træbeton plader - Perfekt ramme til Troldtekt belysning

Med denne 30x120 ramme i tidsløst design, får du en monterings ramme med en højde på blot 25mm. Den lave højde bevirker, at rammen ligger helt plan med 25mm træbeton plader, som sikrer den vel nok mest stilrene montering af din nye belysning i træbeton loft.

Alternativ til naturligt lys indendørs kunne være LED lys til Troldtekt  

Ved at montere denne LED panel ramme i dit Troldtekt eller træbeton loft, vil du opleve at dit LED panel ligger helt plan med loftet. Dette kan med lidt kreativ tankegang, give en fornemmelse af at have et ovenlysvindue. Du vil derfor opleve at denne løsning giver et rigtig behageligt og skønt lys til forskellige rum og miljøer. 

Vær opmærksom på højden på dit LED panel Troldtekt / indbygningslys til Troldtekt

Eftersom at denne ramme kun har en højde på 25mm, er det yderst vigtigt at der kun benytttes et LED panel med en maks højde på 10mm. Desuden er det vigtigt, at der er tilstrækkeligt med plads over rammen, hvor LED driveren skal monteres. Dette er dog oftest ikke et problem, da loft forskallingen som loftpladerne monteres på typisk har en højde på minimum 20mm (ofte 25mm). 

Kompatible LED lyspaneler til denne Perfect fit Troldtekt ramme 60x120 cm

Det er vigtigt at vælge et panel med en max. høje på 10mm. Hos PlusLED har vi disse modeller der passer til denne Troldtekt ramme:

- LED Panel 60x120

OBS:

Alle drivere, der bliver solgt til vores LED panler hos PlusLED.dk, kan være bag disse rammer, hvis der er brugt miminum 20mm forskalling (ofte bruges 25mm).

Backlight paneler kan ikke bruges til denne ramme, da de er for høje.

Yderligere information "LED Panel Ramme til Troldtekt | 60x120 I PERFECT FIT"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Hvid
EAN 5712716055292
Info 1 Bemærk. Passer kun til paneler med en højde på max. 10mm
Dimension 600 x 1200 x 25 mm
Materiale Aluminium
EAN 5712716055292

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ