Salg af belysning & el-artikler
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Spot | Daxtor Gu10 I PRIMA | Børstet Alu | 230V (Ikke-Dæmpbar)

Varenummer: 8861S1

LED Indbygningsspot - Børstet aluminium - 230V Spot - Daxtor LED Gu10 - 2700K - Må monteres direkte i isolering - Indbygningshøjde på 68mm - 345 lumen - Ra>80 - Ikke dæmpbar

Simpel og smart skruemontering med torx 10 skruer - Nemt klik system til Gu10 lyskilde, hvor der ikke er  synlig monteringsfjeder på front.

Du får her et PRIMA spot, hvor alle materialer er udført i højeste kvalitet.

109 kr.

Udsolgt

Indtast din e-mail adresse nedenfor og få besked når produktet igen er på lager.
"LED Spot | Daxtor Gu10 I PRIMA | Børstet Alu | 230V (Ikke-Dæmpbar)"

Daxtor 5W GU10 inkl. 230V LED Spot Punto ALU er godkendt til installation direkte i isoleringen. Spottet giver et naturligt og behageligt varmt lys på 2700K og har en høj farvegengivelse på Ra80.  Spottet er udarbejdet i et lækkert børstet mat.alu design – dette giver et stilrent udtryk og er en super belysningsløsning til eksempelvis køkken, badeværelse, stue, kontor mv. LED Spottet har enkel skruemontering via torx 10 skruer og nemt klik system til Gu10 lyskilde, hvor der ikke er  synlig monteringsfjeder på front. Videresløjfningsdåse har hele 5 connectere til eks. kobling af variable tænd/sluk muligheder. Herudover er aflastning lavet uden skruer der gør dette spot særligt nemt at arbejde med. Spottet kan nemt monteres i trælofter, gipslofter, troldtekt/træbeton og kan med en indbygningshøjde på kun 68mm passe de fleste steder – til huludskæring benyttes hulbor på Ø76mm – her er det altid en god ide at udføre en testudskæring før endelig montering (Du finder alle vores hulbor her).

PRIMA indbygningsspot i højeste kvalitet - Elektrikkernes foretrukne!

Du får her et af markedets aller bedste Gu10 spots, hvor kvalitet og detaljer er i fokus. Med dette spot får du bla.

Ekstra stærke monteringsskruer. Mange andre spots på markedet har skruer, der nemt knækker ved montering med el værktøj. Dette spot er udstyret med forsstærket skruer og svingarm for at forhindre dette. 

Plastikhus, hvor sikkerheden er i top. Spottet kommer med et ekstra kraftigt og stærkt baghus. Alle plastik dele er udført i brandhæmmende materiale.

Ekstra pæn tilslutning til loftet. Fronten er udstyret med et dobbeltfjeder system, der sørger for den bedste tilslutning til loftet. Dette giver et ekstra pænt finish.

Nem mulighed for videresløjfning. Spottet har 5 stk klemmer til montering af kabel. F, N og Jord til forsyning, samt 2 ekstra klemmer, der gør det muligt at lave flere tændinger.

 

Til montering benyttes 90 graders downlight/installationskabel – du finder vores udvalg her (Downlight/Installationskabler)

Yderligere information "LED Spot | Daxtor Gu10 I PRIMA | Børstet Alu | 230V (Ikke-Dæmpbar)"
Farvegengivelse(Ra/CRI): Ra>80
Lysfarve: 2700K
Lyskilde type: Gu10
Lysspredning: 36°
Volt: 230V
EAN 5712716886117
IP-Klasse IP44
Info 1 5 STK Connecter med fast aflastning for kabel, uden skruer
Info 2 Må monteres direkte i isolering
Lumen 345lm
Anbefalet installationshøjde 2-4 m
Delivery Please wait. Delivery 1-3 days
Dimension 68mm - Indbygningshøjde
Kipvinkel 30°
Huldiameter Ø76mm (lav testudskæring før montering)
Spotdiameter 90mm (front)
Estimeret levetid 15.000 timer (GU10)

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ