Salg af belysning & el-artikler
Fri fragt til pakkeshop over 599kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Spot | Daxtor Gu10 I PRIMA | Mat. Hvid | 230V (Ikke-Dæmpbar)

Varenummer: 8860S1

LED Indbygningsspot - Mat hvid - 230V Spot - Daxtor LED Gu10 - 2700K - Må monteres direkte i isolering - Indbygningshøjde på 68mm - 345 lumen - Ra>80 - Ikke dæmpbar

Simpel og smart skruemontering med torx 10 skruer - Nemt klik system til Gu10 lyskilde, hvor der ikke er  synlig monteringsfjeder på front.

Du får her et PRIMA spot, hvor alle materialer er udført i højeste kvalitet.

109 kr.

Udsolgt

Indtast din e-mail adresse nedenfor og få besked når produktet igen er på lager.
"LED Spot | Daxtor Gu10 I PRIMA | Mat. Hvid | 230V (Ikke-Dæmpbar)"

Dette runde LED Spot i Mat.hvid finish er det prisbevidste og stilrene valg – med den tilhørende Daxtor Gu10 lyskilde får du en høj farvegengivelse på Ra80 og et behageligt varmt lys på 2700K. Spottet er udarbejdet i kvalitetsmaterialer og er godkendt til montering direkte i isolering. Dette spot er med sin enkle skruemontering og gu10 klik system, en leg at montere. LED Spottet er en elegant belysningsløsning og kan med fordel monteres i eksempelvis køkken, badeværelse, stue, gang, kontor mv. Videresløjfningsdåse har hele 5 connectere til eks. kobling af variable tænd/sluk muligheder. Herudover er aflastning lavet uden skruer der gør dette spot særligt nemt at arbejde med. Spottet har en lav indbygningshøjde på 68mm og kan nemt monteres i trælofter, gipslofter, troldtekt/træbeton, samt i husets udhæng – til huludskæring benyttes hulbor/hulsav på Ø76mm – her er det altid en god ide at udføre en testudskæring før endelig montering (Du finder alle vores hulbor her).

PRIMA indbygningsspot i højeste kvalitet - Elektrikkernes foretrukne!

Du får her et af markedets aller bedste Gu10 spots, hvor kvalitet og detaljer er i fokus. Med dette spot får du bla.

Ekstra stærke monteringsskruer. Mange andre spots på markedet har skruer, der nemt knækker ved montering med el værktøj. Dette spot er udstyret med forsstærket skruer og svingarm for at forhindre dette. 

Plastikhus, hvor sikkerheden er i top. Spottet kommer med et ekstra kraftigt og stærkt baghus. Alle plastik dele er udført i brandhæmmende materiale.

Ekstra pæn tilslutning til loftet. Fronten er udstyret med et dobbeltfjeder system, der sørger for den bedste tilslutning til loftet. Dette giver et ekstra pænt finish.

Nem mulighed for videresløjfning. Spottet har 5 stk klemmer til montering af kabel. F, N og Jord til forsyning, samt 2 ekstra klemmer, der gør det muligt at lave flere tændinger.

 

Til montering benyttes 90 graders downlight/installationskabel – du finder vores udvalg her (Downlight/Installationskabler).

Yderligere information "LED Spot | Daxtor Gu10 I PRIMA | Mat. Hvid | 230V (Ikke-Dæmpbar)"
Farvegengivelse(Ra/CRI): Ra>80
Lysfarve: 2700K
Lyskilde type: Gu10
Lysspredning: 36°
Volt: 230V
Watt: 5W (Erstatter 35W halogen)
EAN 5712716886018
IP-Klasse IP21/44
Info 1 5 STK Connector med fast aflastning for kabel, uden skruer
Info 2 Må monteres direkte i isolering
Lumen 345lm
Anbefalet installationshøjde 2-4 m
Delivery Please wait. Delivery 1-3 days
Dimension 68mm - Indbygningshøjde
Kipvinkel 30°
Huldiameter Ø76mm (lav testudskæring før montering)
Spotdiameter 90mm (front)
Estimeret levetid 15.000 timer (GU10)

Related products

Spar 28%

Kvalitetsspot til en skarp pris! -  GU10 indbygningsspot i stilrent Mat. Hvid design med højkvalitets komponenter og lav indbygningshøjde (65mm). Spottet er godkendt til montering direkte i isolering og lever op til fremtidens byggekrav. Spottet er klar til Gu10 LED lyskilde (max 6W) eller halogen (max 20W). Indbygningsspottet kommer med simpel skruemonterings løsning via torx 10 skruer og et nemt klik system til Gu10 lyskilde, hvor der ikke er  synlig monteringsfjeder på front. Godkendt til fremtidens byggekrav.

79 kr. 109 kr.

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ