Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

230V LED strip

LED strip 230V er en nem og smart løsning

LED strips 230V er en smart løsning for dig, der ønsker en god belysning de steder, hvor der er et minimum af plads. LED lister er meget dekorative, men de kan også være funktionelle i og med, at du kan få oplyst områder, hvor pladsen er trang.

Vælger du at opsætte en 230V LED strip, får du hurtigt en flot belysning, da de blot skal monteres og sættes i en stikkontakt. Med LEDstrips kan du både skabe et blikfang, en dejlig atmosfære eller få mere lys i eksempelvis dit garderobeskab. 

LED strip lights kan bruges til mange formål

En billig LED strip i høj kvalitet kan bruges til mange forskellige formål. Det er helt op til dig, om det skal være som dekorationsbelysning, eller om den skal bruges til at give mere lys et sted i dit hjem. Du kan eksempelvis bruge LED lys strips under dine overskabe i stedet for andre former for underskabslamper. LED lys strips er ligeledes ideelle i et garderobeskab, hvor det tit er mørkt og svært at se.

Du kan bruge en LED strip 230V et hav af steder. Her er et par forslag til inspiration:

- Sæt en effektfuld LEDstrip op på din balkon eller langs gelændere.

- Sæt kulør på din terrasse med en RGB LED strip.

- Trappeafsatser i din bolig og haven kan oplyses smukt med en LED light strip.

- Skabe med glaslåger bliver hyggeligere med en LED lys strip.

Populære i 230V LED strip

Brug LED strips 230V i hjemmet og haven

Du kan altid bruge en LED lysliste indendørs i din bolig. Men der findes også LED strips udendørs, som du kan sætte op i din have.

Elsker du eksempelvis kulørte lamper, kan du vælge LED strips RGB eller en med en fast farve. Kigger du på en LED RGB strip, så står RGB for Red, Green og Blue, hvilket er rød, grøn og blå på dansk. Disse tre farver tilsammen kan give dig en 230V LED strip med et hav af farver og nuancer.

Skal du bruge LED strips udendørs, skal du være opmærksom på, at de skal have en IP-klasse på IP65.

Husk at montere dine LEDstrips korrekt

For at kunne montere LED lysbånd korrekt skal du bruge monteringsclips medmindre, at det er en selvklæbende LED strimmel.

Du skal bruge tre til fire monteringsclips pr. meter for at få det pæneste resultat. Inden du går i gang med at montere en 230V LED strip, skal du altid huske at tjekke, om der er en stikkontakt eller et lampeudtag i nærheden.

230V LEDstrip som byggeplads belysning

230V LED bånd er den perfekte belysning til byggepladser som orienteringslys, da det er nemt at sætte op, fylder ikke særlig meget og er desuden nem at rulle sammen igen når det ikke længere skal bruges. I og med at man kan få LED båndet i 50m ruller, får man rigtig meget lys der ikke fylder ligeså meget som byggearmaturer.