Salg af belysning & el-artikler
Fri fragt til pakkeshop over 599kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Strip - PLUG N' PLAY

Stort udvalg af LED strip plug and play i høj kvalitet

Hos PlusLED finder du et stort udvalg af LED Strip i pakkeløsninger. Det betyder at alt det du skal bruge for at komme igang medfølger i pakken, som du måske kender det fra Plug N´ Play begrebet. Det gør at disse produkter er super nemme at anvende og montere, man skal blot følge vejledningen som medfølger. Du kan både få enkeltfarvede lysbånd, eller lyskæder med flere farver også kendt som RGB og RGBIC.

LED bånd med mange anvendelsesmuligheder

Denne form for belysning har super mange anvendelsesmuligheder. LED strippen er som regelt et par meter lang, og kan derfor opsættes og anvendes mange forskellige steder i hjemmet. Det kunne eksempelvis være langs med køkkenskabene, ved gulvpanelerne, langs med stukken, under sengen eller som en mobil lyskæde til diverse arbejdsopgaver.


Populære i LED Strip - PLUG N' PLAY

Skab en unik atmosfære i hjemmet med LED lysbånd 

Lysbånd kan ofte vise mere end én enkelt farve. Denne funktion kaldes RGB og betyder simpelthen at LED strippen i stedet for blot 1 har 3 grundfarver. Nemlig Rød, Grøn og Blå. Disse farver kan mixes og blandes på kryds og tværs, du kan derfor opleve et enormt antal farver og nuancer. Du kan derfor hurtigt og nemt skifte fra normal hvidt lys til flerfarvet festlys hvis stemningen pludseligt skifter og der er behov for kulørte lamper.

LED lys med fjernbetjening giver super brugervenlighed

Med fjernbetjent styring er det nemt at ændre på lyset og effekterne. Fjernbetjeningen gør det nemt for alle, at justere lyset. Således er man ikke afhængig af en smartphone med app, for at kunne tage kontrol over lyset. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, men det er svært at komme udenom nemheden ved en fjernbetjening.

Indret børneværelset med det fedeste LED lys til værelse

LED lyskæder er det perfekte supplement til børneværelset. Med de mange forskellige farver, kan børnene få et super sjovt og skiftende miljø at lege og opholde sig i. Den medfølgende fjernbetjening gør det samtidigt nemt for børnene selv at lege med de mange lyseffekter, som er indbygget i produkterne. Det er samtidigt en rigtig fed lyskilde til børnefødselsdagen, hvis der er planer om et børnediskotek.