Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

USB LED Strip (5V)

Outdoor LED strip er både nemt og smart

Udendørs LED strip USB er for dig, der ønsker at have en smart belysningsløsning med dig overalt. En USB LED strip er en alsidig og fleksibel lyskilde, der fungerer ved hjælp af en USB-udgang eller solceller.

I denne kategori finder du blandt andet Outdoor LED strip, der er perfekt, når du skal have camping lys med på en hiking- eller overlevelsestur. Den er ligeledes god at have liggende i bilen, så du altid har lys med på farten i tilfælde af motorstop eller en punktering.

Produkter fra PlusLED er altid i en høj kvalitet samtidig med, at du finder dem til markedets bedste priser. Find billig LED lys på vores side og køb det online allerede i dag.

Populære i USB LED Strip (5V)

Nem brug af USB LED bånd

At bruge USB LED bånd er nemt og ligetil, da du blot skal benytte dig af en powerbank, din USB-udgang på mobilen eller computeren. Så længe du har en USB-udgang, er du sikret, at du kan bruge dit USB lys, når du har behov for det.

I og med at det er så nemt at anvende en udendørs USB LED strip er den altid værd at have lige ved hånden.

I vores sortiment af udendørs LED strips USB finder du lysbånd, der kan omdannes til en lille lanterne. Herved kan du have en smart belysning med dig, når du skal hygge dig ude midt i ingenting på eksempelvis en campingtur eller en hiking- og overlevelsestur.

Er det sikkert at bruge LED strips udendørs?

Det er sikkert at bruge en udendørs USB LED strip, da den netop er fremstillet til udendørs brug.

Der findes dog LEDstrips, der kun må anvendes indendørs, da de ikke er designet til brug udenfor.

For at du kan være sikker på, at du køber LEDlys, der har den rette klassificering til udendørs brug, bør du altid kigge efter dette. Det står både i vores produktbeskrivelser og i vores ”Yderligere information” om det enkelte produkt.

Alle vores USB LED strips i denne kategori er IP65-klassificeret. Det betyder, at de tåler at blive brugt udendørs i al slags vejr med en temperatur på mellem -20°C og +60°C. Er det i Danmark, at du har behov for en af vores udendørs USB LED strips, er de yderst sikre i brug.  

Smart og nem fastgørelse af din USB LED strip

Der kan være situationer, hvor det er rart at kunne fastgøre LED lys. Alle vores outdoor LED strips kommer med magneter, så de kan sættes fast på metaloverflader og med fastgørelsesspænder i silikone.

Antallet af magneter og spænder til fastgørelse varierer alt efter længden på den enkelte udendørs USB LED strip.

Fandt du ikke det rette udendørs LED bånd for dig?

Hvis du ikke lige fandt det, du søgte efter i denne kategori med LED lysbånd udendørs, kan det være, at du finder det produkt, du skal bruge i en af vores andre kategorier såsom:

- 230V LED strip

- 12V LED bånd

- LED strip med sensor

Har du brug for gode råd og vejledning i forbindelse med dit køb af LED lys hos PlusLED, så kontakt os med det samme for at få hjælp.