Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 599kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

LED teknologi

LED Belysning - 6 gode grunde

 

Der er mange fordele forbundet med en investering i LED belysning. Vi har sammenfattet 7 gode grunde til hvorfor I skal vælge at investere i LED belysning.

 

1. LAVERE STRØMFORBRUG

LED belysning er meget energivenlig og giver el-besparelser op til 90 % sammenlignet med traditionelle gløde- og halogenpærer.

 

2. EN GOD INVESTERING

I løbet af en LED-pæres levetid tilbagebetales den indledende investering typisk 2-3 gange i indhentet el-besparelse.

 

3. LANG LEVETID / INGEN VEDLIGEHOLDELSE 

Er du også træt af hele tiden at skulle huske at købe nye pærer, fordi de gamle går til? Med optimal varmeafledning og kvalitetsteknologi kan LED belysning holde i særdeles lang tid. Ved køb af produkter af en høj kvalitet, er det almindeligt at lyskilderne har en levetid der overstiger 40-50,000 timer. Brændetiden er dermed over 5 år, hvis lyset er tændt alle døgnets timer.

 

4. MINDRE VARMEUDLEDNING

Vidste du, at langt den største del af el-forbruget på en gammeldags glødepære, forsvinder ud i den høje varme, pæren udskilder, når den er tændt? LED belysning genererer meget mindre varme end traditionelle lyskilder, hvilket er medvirkende til et bedre indeklima i hjemmet eller på arbejdspladsen. I et miljøer med aircondition har LED belysning en stor positiv indflydelse på omkostningerne til denne.

 

5. MEGET MILJØVENLIG

Energibesparelserne hentet ved udskiftning til LED belysning resulterer samtidig også i en reduktion af CO2  udledningen i naturen. Samtidigt indeholder LED belysning ingen tungmetaller, som f.eks. kviksølv, hvilket bidrager positivt til miljøvenlig brug og afskaffelse.

 

6. LEVERER EXCEPTIONEL BELYSNING

Vidste du, at det i dag er en skrøne, at alle LED-pærer giver et mærkeligt blåligt/grønligt lys? Der findes stadig mange lav kvalitets produkter på markedet, der giver fejlagtig indtryk af teknologien, men køber du pærer af høj kvalitet og i den varmere del af farvespektret, kan du i dag opnå de samme lækre varme farver, som med gammeldags glødepærer. Hos PlusLED er alle LED produkter nøje udvalgt efter denne betragtning, så du kan koncentrere dig om vigtigere ting.

LED belysning afgiver ingen UV eller infra-rød stråling, dette giver et fantastisk lys, hvilket kan medvirke til en mærkbar forbedring i arbejdspladsens arbejdsmiljø og effektivitet. Farvegengivelsen i kvalitets LED produkter giver også et langt bedre lys, end energisparepærer, hvilket tydeligt kan mærkes, hvis man f.eks. skal læse.