Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Globepærer

I mange år har pærer været fremstillet ud fra, at de skulle sidde gemt bag en lampeskærm. Det har haft den betydning, at de ikke måtte være for store samt, at selve udseendet ikke har haft den store betydning. Heldigvis er globepæren nu kommet ind i billedet. 

Globepærer er designet ud fra, at de skal være dekorative, fordi de ikke skal gemmes væk. De kan sidde selvstændigt i en fatning således, at det er dem alene, der sørger for en hyggelig belysning.

Du har mulighed for at sætte en lille eller en stor globepære i en fatning alt efter, hvad der passer bedst. Det kan være i hjemmet, på kontoret, i restauranten eller hvor end, du lige har behov for en dekorativ belysning.  

I vores sortiment finder du forskellige størrelser af globepærer samt i diverse flotte farver. Det er ligeledes muligt at få en globepære, der er dæmpbar. Kig dig omkring og find den globepære, der er lige noget for dig.

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Lav din egen unikke globepære lampe

Ved at benytte globepærer har du chancen for at lave din helt egen unikke belysning. Det er naturligvis muligt at købe færdige fatninger med ledning og det hele, som er lige til at hænge op og sætte globepæren i.

Det er især blevet populært at have klyngelamper i eksempelvis hjørnet af stuen, gangen eller i et andet rum.

Hvis du er lidt fingernem, kan du endda selv lave en lampe. Start med at finde en fatning og en LED globepære, som du synes passer til din indretningsstil. Derefter finder du frem til en stofledning, som komplementer fatningen, globepæren og de øvrige farver i dit hjem.

Hvorfor anvende en kæmpe globepære LED?

En globe pære er dybest set bare en forstørret pære, så hvorfor egentlig anvende dem? Det kan der være rigtig mange gode grunde til.

Eksempelvis kan det bare være fordi, at de er dekorative. Af andre grunde kan nævnes, at de typisk har synlige glødetråde og en flot forstørret kuppel, der giver nogle andre muligheder end en almindelig pære. 

Derudover kan du få globepære mat, globepære hvid, globepære klar, røgfarvede, multifarvede m.m., hvilket gør, at de har mange anvendelsesmuligheder. De kan desuden frembringe en helt speciel stemning til et rum. Har du ovenikøbet en LED globepære dæmpbar, kan du indstille lyset på bedste vis.

Sidst men ikke mindst er det en fordel at investere i LED globepærer, da de er meget mere energibesparende end andre former for pærer. Det har en positiv indflydelse på dit elforbrug.

Størrelser og fatning på en globepære LED

Når det kommer til størrelsen på globepærer, findes de i mange størrelser. De mindste har en diameter på 80 millimeter, mens de største kan komme helt op på 165 millimeter i diameteren.

Det ligger til gengæld lidt anderledes med soklen på LED globepærer. Landet ligger sådan i forhold til fatningen på globepærer, at de alle fremstilles med en såkaldt stor fatning, hvilket er en E27 fatning. Det er derfor, at du kan se dem omtalt som globepære E27. Det er altså ikke muligt at finde en globepære E14.

Har du brug for råd og vejledning til globepærer, skal du ikke tøve med at kontakte os.