Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Lille Skruemaskine Inkl. Bits sæt | 33 Dele | Kompakt | Elværktøj

Varenummer: 3384

Skruemaskine - Elektrisk skruetrækker - Bitssæt med 33 dele - Driftposition: 90° og 180° - Etui til bits - Batteristatus - 2 rotationretninger - Inkl. USB til mikro USB kabel - Hastighed 230 rpm - Torque: 3 N-m - Batteri: Li-ion 3,7 V / 1300 mA - Elværktøj

179 kr.

"Lille Skruemaskine Inkl. Bits sæt | 33 Dele | Kompakt | Elværktøj"

Komplet skruemaskine sæt med elektrisk skruetrækker og bits tilbehør

Udskift din traditionelle skruetrækker med denne elektriske skruetrækker og spar tid og kræfter. Denne elektriske skruetrækker har 2 forskellige postioner: almindelig postion 90° og lodret postion 180°. Med den lodrette position kan man benytte skruetrækkeren til svært tilgængelige områder eller områder med begrænset plads.  

Bitssæt medfølger med 33 dele og et opbevarings etui

Bits sættet inkluderer et etui med en bælteclips samt tilbehør: 30 bits, 1 forlænger og 2 hurtige bits (stjerne og flad sidder på toppen af skruemaskinen). På den elektriske skruetrækker er der desuden mulighed for at vælge rotationsretning, ved hjælp af skifte knapperne i siden.

Skruemaskine med indbygget genopladelig batteri og USB opladning 

Denne elektriske skruetrækker er med indbygget genopladeligt batteri, som kan oplades med USB oplader som er inkluderet i pakken.

Fordelen ved at bruge en skruetrækker med et genopladelig batteri, er den høje fleksibilitet. Fordi at batteriet er genopladeligt, er skruetrækkeren uden kabel og nem at bruge, uden at der er et behov for at finde en stikkontakt i nærheden. Den kompakte størrelse, gør denne skruemaskine perfekt til private hjem. Optimal af have i lejligheden, og gør samling af møbler o.lign. væsentligt nemmere. Det medfølgende bitssæt, sikrer at du kan håndtere langt de fleste skrue typer.

Via status knap i toppen, er det muligt til en hver tid, at vise status på batteriet via 3 forskellige LED lys (grøn: Fuldt opladt - orange: Halv opladning - rød: Oplad venligst).

Yderligere information "Lille Skruemaskine Inkl. Bits sæt | 33 Dele | Kompakt | Elværktøj"
Anvendelses(område): Indendørs
EAN 8435527817565
Info 1 Hastighed: 230 rpm - Torque: 3 N-m
Info 2 Roterbart til flere positioner: 90° og 180°
Dimension 7 x 5 x 23 cm
Materiale ABS og Metal
EAN 8435527817565

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ