Salg af belysning & el-artikler
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LYS & LAMPER

Lamper og lys er en væsentlig del af vores liv. En lampe giver lys til dine daglige aktiviteter, energi og gør dig glad. Desuden har belysning en enorm indflydelse på det visuelle udtryk i dit hjem. Derfor er stilfulde og funktionelle lamper vigtige i alle rum i dit hjem lige såvel som udendørs.

Hos PlusLED kan du finde netop den lampe, du mangler. Vi har et stort udvalg af forskellige typer af lamper, så der er noget for enhver smag uanset ønsker og behov. Alle lamper er sorteret i flere kategorier, så det er nemmere for dig at finde den helt rigtige lampe.

Du kan ligeledes filtrere din søgning, hvis du gerne vil se på lamper fra et bestemt mærke, med specifikke funktioner eller lignende. Det vigtigste for os er, at du ender med belysning, som du bliver glad for uanset, om det er til brug indenfor eller udenfor.

Populære i LYS & LAMPER

Skab atmosfære og stemning med den rette belysning indendørs i dit hjem

I dit hjem er belysningen noget af det vigtigste, når det kommer til at skabe den optimale atmosfære og stemning. Dog er det essentielt, at du vælger flere typer af lamper med et godt lys udover de traditionelle loft lamper.

I vores sortiment finder du lamper til indendørs brug som for eksempel:

Loftlamper

Væglamper

Bordlamper

LED projektører

Du behøver ikke vide meget om indretning for at udnytte dit rums fulde potentiale i forhold til lys. Det er dog vigtigt at bruge forskellige lyskilder i din bolig.

Over dit spisebord er det vigtigt med en eller flere spisebordslamper såsom pendel lamper. Med en spisebordslampe kan I bedre se, når I sidder ved bordet og spiser eller hygger. Samtidigt er det en fordel at have en anden køkkenbelysning i form af køkkenlamper ved eksempelvis køkkenbordet.

I nærheden af din sofa, lænestol eller siddeplads er der ligeledes brug for stuelamper. Med lamper til stuen sikrer du, at der er nok lys, hvis du skal læse eller andre ting, der kræver en god belysning.

Udover dette er det essentielt med en afslappende hyggebelysning både i stuen samt i soveværelset, når der blot skal slappes af, ses fjernsyn, soves m.m.

Når det kommer til lamper til badeværelse, er det ydermere en god idé at vælge en funktionel og stærk belysning. Uanset hvad du mangler, finder du lamper til forskellige behov og rum i vores udvalg.

Find billige lamper som arbejdsbelysning i høj kvalitet

Det er vigtigt med den helt rigtige arbejdsbelysning uanset, om du skal bruge lys på dit kontor, dit værksted eller andetsteds.

Her har du ikke brug for en hyggelig belysning. Tværtimod skal du gå efter lamper, der oplyser området optimalt. Det kan eksempelvis være med hjælp fra en LED projektør eller en kontorlampe.

Afhængig af hvor stort rummet er, og hvad du skal bruge det til, kan du vælge flere kraftige lamper og lyskilder. Det gør ikke kun, at du kan se bedre og klare dine opgaver mere effektivt, men det er heller ikke lige så anstrengende for dine øjne.

Opnå de mange fordele ved udendørs lamper

At placere lamper udendørs giver rigtig mange fordele. Ikke nok med at du kan oplyse alt lige fra din indkørsel til bede, havegange m.m., så er det også attraktivt og indbydende med udendørslamper som for eksempel udendørs lamper LED, solcelle lamper eller udendørs spotlys.

Vi tilbyder en bred vifte af lamper til udendørs brug som for eksempel:

LED projektører

Havelamper

Udendørslamper

Når mørket falder på, er det rart med have lamper, da du kan se udenfor i haven, når du sidder indenfor. Ligesom at du vil kunne se og orientere dig, når du selv eller andre går udenfor. Ydermere er det en fordel med belysning, der tænder i din indkørsel, når du kommer hjem i bil, på cykel eller på gåben.

Udover at udendørsbelysning kan skabe mere tryghed, da du kan se, hvis der er ubudne gæster ved din bolig, er det ligeledes et dekorativt element. Du kan oplyse netop det, du ønsker såsom din husfacade, dine bede eller noget helt tredje.

Spar energi og penge med LED lamper

LED belysning er i dag blevet yderst populært i de danske hjem såvel som i virksomheder og butikker. Energieffektiviteten, den lange levetid og miljøvenlighed er flere af de faktorer, der har bidraget til populariteten.

Fordelene ved en LED lampe er mange. Med udendørs LED lamper og LED lamper indendørs opnår du et markant lavere elforbrug. Desuden kan disse lamper holde i længere tid, så du ikke behøver at skifte pærer hele tiden. Selvom en LED pære koster mere end en sparepære eller en halogenpære, kan det i sidste ende godt betale sig.

Hvis du enten skal købe en ny lyspære eller en ny lampe, så bør du altid have LED lamper og LED pærer med i dine overvejelser. Det gælder ligegyldigt, om du er på udkig efter børnelamper, spotlamperpåbygningsspot, design lamper, kulørte lamper, lamper til badeværelset eller køkken lamper.

I dag kan du finde alverdens forskellige typer af LED lamper, så du kan udskifte dine gamle lamper med nye og mere energieffektive varianter.

Hvilken lampe er bedst egnet til mit hjem?

Her hos PlusLED har vi den perfekte lampe til ethvert område i dit hjem. Vi har en bred vifte af lamper til indendørs og udendørs brug, så du kan vælge den model, der er bedst egnet til formålet.

Hvilken lampe, der er bedst egnet til dit hjem, kommer an på din personlige stil samt din indretning. Mange har forskellige meninger om lamper, hvorfor du skal vælge den model, der bedst komplementerer din allerede eksisterende indretning.

Derudover bør du altid vælge lamper med udgangspunkt i dit lysbehov. Når du leder efter lamper til dit hjem, værksted, kontor, sommerhus eller andre steder, er det naturligvis fordi, at du ønsker mere lys.

Og det er derfor, at det er vigtigt, at du vælger en lampe, som sørger for den rette og mest optimale form for belysning alt efter rummet, funktionen samt den stemning og atmosfære, du ønsker at opnå. Hos PlusLED kan du være sikker på, at du finder moderne, funktionel og effektiv belysning, der passer til præcis dine behov.