Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 599kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Kooduu

Vær forberedt til havefesten med en multifunktionel Kooduu lampe

Med lamper fra Kooduu er du altid klar til udendørs hygge og fest. De super smarte og flot designede produkter fra Kooduu er skabt til at skabe hygge i hjemmet. Du får produkter som er forarbejdet i høj kvalitet, i et tidløst nordisk design. 

Med nogle af modellerne får du integrerede højttalere og vinkølere i gulvlamperne. Højttalerne kan kobles sammen, så du kan skabe et ens lydbillede på tværs af arealet hvor du placerer højtalerne. Eksempelvis på terrassen. 

Du får altså en slags 3-i-1 løsning til både at holde vinen kold og humøret højt. Samt sikre at det er muligt og sikkert at finde rundt, selv når mørket falder på. Det er smart og enkelt! 

Kooduu har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, så der er helt sikkert noget for dig! Lige fra små bord lamper og lys, til store gulvlamper med højtalere og vinkøler.

Kvalitetsbevidst udendørs lampe med bluetooth højttaler, lys og vinkøler

Kvaliteten kommer til syne allerede fra første gang man oplever lampen. Designet er nordisk og kvaliteten er helt i top. Lampen er designet med funktionalitet og æstetik for øje, hvilket gør at den falder godt ind i de danske hjem. 

Med Kooduu får man en smuk udendørs og indendørs lampe, som udover lyskilde både kan fungere som højtaler og vinkøler. Perfekt og nemt at inddrage til brylluppet, havefesten, studenterfesten, eller bare som fast sommer inventar på terrassen osv. 

Det er dog vigtigt at bemærke at produkterne ikke er lavet til at stå udendørs permanent, dvs. produktet bl.a. ikke er vandtæt, og derfor skal tages indendørs eller under halvtag ved regnvejr o.lign.


2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Med Kooduu vil du opleve den perfekte kombination af udendørs bordlampe med batteri

Lamperne fra kooduu er batteridrevet, og kræver derfor ikke fast strøm. Dette gør installationen super simpel, da du her får en mobil lampe med højtaler og vinkøler, som du kan placere hvor end du har lyst. Som samtidig også er nem at medbringe til arrangementer uden for matriklen. Højtaleren i lampen kan ved moderat volumen spille i helt op til 10 timer. Du har altså massere af tid til at hygge dig imens at Kooduu lampen holder festen i gang. 

Genopladelig lampe i lækkert nordisk design udarbejdet i høj kvalitets materialer

Efter brug er det vigtigt at du sætter Kooduu lampen til opladning, så du er sikker på at den er helt klar næste gang du skal bruge den. Dette sikrer også at batteriet vedligeholdes, hvilket er med til at forlænge den generelle levetid på produktet. Det er nemt at tilkoble din mobile enhed til højtaleren i lampen via bluetooth. 

Derudover kan du koble flere Kooduu lamper sammen (Hvis den konkrete lampe er kompatibel med dette), og med en rækkevidde på op til +20 meter, kan du altså hurtigt dække et stort arealmæssigt område. 

Selve lyskilden i Kooduu lampen er en indbygget LED pære i 2700 Kelvin varm hvid. Samt Indbygget LED pære 3000 Kelvin Varm hvid. Alt efter hvilket produkt fra kooduu som der er tale om. 

Terrasse lamper med smarte indbyggede vinkølere så du kan holde hovedet koldt på terrassen

Fælles for Kooduu produkterne er grundstenene i produktudviklingen. Produkternes formål er at danne grundlag for samvær, lykke, positiv stemning, hygge, innovation og smil på folks ansigter. 

Ud over at bringe mennesker sammen har Kooduus produkter til formål at tilføje en følelse af 'hygge', et unikt dansk ord, der i sig selv er svært at beskrive men som egentlig handler om at befinde sig i en atmosfære af hygge og samvær med dem man holder af, med stor vægt på tilfredshed med det man har og blot nyde glæden ved livet. 

Det betyder, at alle produkter er designet til at være den perfekte følgesvend til enhver social begivenhed, såsom sommer grillfesten, familiesammenkomster, picnics i parken eller en romantisk aften for to på sofaen.