Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Udendørslamper Batteri

Udendørslamper batteri til haven, skovturen eller ferien?

Med en udendørslampe på batteri, kan du hurtigt og nemt tilføje lys til dine udendørs aktiviteter. Stemningen med udendørs batterilamper, er ikke til at tage fejl af. Det gør aftenernen på terrasen eller i teltet længere, og man er ikke tvunget til at søge mod faste lyskilder indendørs. Dette giver en bedre ro, og mere hyggelig stemning. Det er derfor blevet enormt populært at benytte sig af udendørs batterilamper, både af private men også af erhvervsdrivende som anvender eksempelvis udendørs stearinlys med LED og batteri rundt omkring på restaurantens spiseborde. Eller som lanterner langs terrassen eller lyskæder på kryds og tværs langs loftet. 

Få hyggelig belysning til havefesten med udendørslamper på batteri

Skab hurtigt og nemt en behagelig stemning i haven med udendørs batterilamper. Det smarte ved denne type lampe, er dens mobilitet. Du kan tage den med dig overalt, og du kan derfor også placere den i haven. Præcis de steder hvor den gør gavn. Dette er til glæde for dig selv og dine gæster hvis du eksempelvis holder en havefest. Det er desuden er simpelt produkt som kan benyttes af alle, da langt de fleste af disse typer lamper. Blot kræver at der indsættes batterier, eller at det interne batteri lades op. Og så styres lampen via en kontakt på selve lampen, alternativt via en fjernbetjening eller app.


Populære i Udendørslamper Batteri

Med LED udendørslamper med sensor batteri kan du altid finde rundt i skuret, garagen og lignende. 

Med udendørslamper med batteri, kan du hurtigt og nemt sætte lys op i skuret eller kælderskakten, uden at du nødvendigvis skal trække nye strømledninger og så videre. Udendørs Lamper på batteri fås nemlig også med sensorer. Således at lyset vil tændes så snart denne sensor opfanger bevægelse. Lyset vil efter en periode så slukke igen, hvilket gør lyskilden autonom, og nem at anvende. Du kan selv sætte lyskilden op, og hurtigt omplacere den, hvis den første opsætning ikke fungerede ordentligt. Denne form for brugervenlighed finder man sjældent når man taler om sensorer og lyskilder. Dette er derfor et rigtig godt valg til eksempelvis sommerhuset eller andre steder hvor der ikke er konstant trafik eller aktivitet. 

Få et super godt lysudbytte med flotte udendørslamper med batteri og LED

Når du køber en udendørs lampe med batteri og LED får du et super godt lysudbytte med lang levetid. Dette skyldes den effektive LED diode som har et væsentligt større lysudbytte (Lumen) pr watt. end de ældre halogen og glødepærer. Dermed får du altså et kraftigere lysudbytte, samtidig med at du ikke skal lade eller skifte dine batterier så ofte som tidligere. Dette har også givet helt nye muligheder for udviklingen af batterilamper til udendørsbrug, da man nu kan gøre lamperne større og mere anvendelige. Eftersom effektiviteten er blevet så kraftigt forbedret, uden at det har krævet større, tungere og flere batterier.

Stort udvalg af udendørs lampe batteri i forskellige IP-klasser

Når du køber udendørslamper med batteri, er det vigtigt at være opmærksom på IP-klassificeringen. IP-klassificering er et teknisk begreb, som beskriver hvilken tæthedsklasse som lampen er godkendt til. IP står egentlig for Ingress Protection. Begrebet findes påtrykt en stor del af de armaturer, lamper og lignenden lyskilder som forhandles på markedet, for at fortælle og informere dig som forbruger, omkring produktets evne til at modstå påvirkning fra vand og fremmedlegemer. 

Det første ciffer betegner nemlig produktets modstandsdygtighed over for faste objekter, som fingre, støv, ledninger osv. Det andet ciffer betegner produktets modstandsdygtighed overfor vand.

Det er derfor vigtigt at du som forbruger er klar over, hvor meget udendørslamper han holde til, hvad angår vind og vejr, så du har mulighed for eventuelt at tage lamperne ind ved regnvejr og storm.