Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Mi-Light | 2.4G RF Fjernbetjening | CCT | C1

Varenummer: 73348

Mi-Light fjernbetjening med 2.4G RF. Juster farvetemperatur og lysstyrke og understøtter 4 zoner individuel kontrol. Derudover kan du gemme din favorit belysningsscene til senere.

Fjernbetjeningen bruger 2xAAA batterier (ikke inkluderet) - Du kan finde AAA batterier her!

99 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Mi-Light | 2.4G RF Fjernbetjening | CCT | C1"

2.4GHz RF fjerningbetjening til CCT

Denne Mi-Light fjernbetjening er udstyret med 2.4G RF trådløs teknologi, hvilket giver dig mulighed for at styre MiBoxer/Mi-Light 2.4G serie produkter med lethed og bekvemmelighed. Denne teknologi sikrer en stabil forbindelse inden for en rækkevidde på 30 meter, hvilket gør det muligt for dig at styre dine lysinstallationer fra forskellige rum i dit hjem.

Justerbar farvetemperatur og ysstyrke

Med denne CCT fjernbetjening kan du nemt justere både farvetemperaturen og lysstyrken på dine lysinstallationer. Dette giver dig fuld kontrol over belysningen i dit hjem, og du kan skabe lige præcis den stemning, du ønsker. Uanset om du har brug for en klar og intens belysning til arbejdsopgaver, eller en dæmpet og hyggelig belysning til afslapning, kan dette produkt opfylde dine behov.

Kraftig magnetisk base

Mi-Light fjernbetjeningen kommer med en inkluderet stærk magnetisk base. Dette gør det nemt at holde styr på fjernbetjeningen, og sikrer at den altid er lige ved hånden, når du har brug for den.

4 Zone individuel kontrol

En af de mest unikke funktioner ved denne fjernbetjening er dens evne til at understøtte 4 zone individuel kontrol. Dette betyder, at du kan indstille og styre op til fire forskellige belysningsområder uafhængigt af hinanden med den samme fjernbetjening. Hvis du har flere lysinstallationer i dit hjem, kan denne funktion være yderst praktisk.

Gem din favorit scene

Mi-Light fjernbetjeningen giver dig også mulighed for at gemme en favoritscene. Dette betyder, at du kan gemme en bestemt belysningsindstilling, som du særligt godt kan lide, og nemt vende tilbage til den senere. Dette er en fantastisk funktion, der gør det nemt at skabe og genkalde dine favoritbelysningsscener.

Yderligere information "Mi-Light | 2.4G RF Fjernbetjening | CCT | C1"
Anvendelses(område): Indendørs
Detektion rækkevidde (max): 30m
Driftstemp. : -10° til +40°
Dæmpbar: Ja
Farve: Sort
Lysfarve: CCT
Materiale: Plastik
Trådløs teknologi: RF
Volt: 3V
EAN 6970602185440
Kompabilitet Kompatibel med Mi-Light/MiBoxer 2.4GHz serie produkter
Info 1 Bruger 2xAAA (ikke inkluderet)
Dimension Fjernbetjening: 37,5x140x15mm - Holder: 40x86,5x7mm
Detektion Op til 30m
Info 2 Magnetisk holder inkluderet
Længde (mm) 15
Bredde (mm) 37.5
Højde (mm) 140
EAN 6970602185440

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ