Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Musemåtte til gaming | Grøn | 440x354x4mm

Varenummer: 72315
Vores gamer musemåtte er det perfekte tilbehør til passionerede gamere. Denne moderne og holdbare musemåtte er designet specielt til spillere og leverer en førsteklasses spiloplevelse. Med enestående præcision og kontrol kan du nyde en jævn og flydende bevægelse takket være stoffets struktur. Musemåttens bund af skridsikkert gummi sikrer stabilitet under intense spilsessioner. Med dimensionerne 440x354x4mm får du masser af plads til at bevæge musen frit og komfortabelt.

79 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Musemåtte til gaming | Grøn | 440x354x4mm "

Gamer musemåtte

Er du en passioneret gamer på udkig efter det perfekte tilbehør til din spillestation? Så er vores gamer musemåtte det oplagte valg for dig. Denne moderne og holdbare musemåtte er designet specielt til spillere og leverer en førsteklasses spiloplevelse.

Enestående præcision og kontrol

Vores gamer musemåtte er kompatibel med både laser- og optiske mus, så du kan være sikker på, at den passer perfekt til din foretrukne mus. Takket være stoffets struktur får du både høj hastighed og præcis styring af musen. Du vil opleve en jævn og flydende bevægelse, som giver dig en fordel i enhver situation.

Stabilitet og holdbarhed

Musemåttens bund er lavet af skridsikkert gummi, der forhindrer den i at glide rundt på skrivebordet, selv under intense spilsessioner. Vores gamer musemåtte er designet til at holde, og du kan stole på, at den vil være en pålidelig partner i mange års gaming.

Dimensioner, der giver plads til bevægelse

Med dimensionerne 440x354x4mm får du plads til at bevæge musen frit og komfortabelt. Du vil aldrig mere opleve begrænsninger i dine bevægelser eller blive forstyrret af, at musen rammer kanten af musemåtten.

Kvalitet og design i topklasse

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Vores gamer musemåtte er lavet af materialer af højeste kvalitet for at sikre langvarig ydeevne og holdbarhed. Det moderne design passer perfekt ind i enhver gaming-setup og giver din spillestation et ekstra touch af stil og elegance.

Yderligere information "Musemåtte til gaming | Grøn | 440x354x4mm "
Farve: Grøn
EAN 5901299908525
Dimension 440x354x4mm
EAN 5901299908525

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ