Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Musemåtte til gaming med RGB lys | 10 modes | 350x250x8mm | USB

Varenummer: 72318
Denne holdbare RGB mussemåtte er perfekt til gaming. Den er lavet af materialer af høj kvalitet og har en glat overflade, der maksimerer ydeevnen og øger præcisionen af din mus. Med 10 forskellige baggrundsbelysnings-tilstande kan du skabe en atmosfære, der passer til dit humør og spil. Denne mussemåtte er kompatibel med både optiske og laser mus. 

99 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Musemåtte til gaming med RGB lys | 10 modes | 350x250x8mm | USB"

Holdbar RGB musemåtte til gaming

Denne holdbare RGB musemåtte er lavet af materialer af høj kvalitet. Den er udstyret med LED-lys, der kan indstilles til forskellige farver og effekter. Mussemåtten har en glat overflade, der maksimerer ydeevnen og øger præcisionen af din mus under spil og arbejde. Den non-slip gummiunderdel forhindrer, at mussemåtten glider rundt under brug. Den er kompatibel med både optiske og laser mus.

10 baggrundsbelysnings-tilstande

Vælg mellem 10 forskellige baggrundsbelysnings-tilstande, der passer til din personlige stil og stemning.

Øget præcision og gaming oplevelse

Denne RGB mussemåtte er designet til at forbedre din gaming oplevelse ved at øge præcisionen og nøjagtigheden af din mus. Den glatte overflade giver dig mulighed for at bevæge musen frit og hurtigt, uden at miste præcision.

Holdbar konstruktion og lang levetid

Mussemåtten er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed. Den er designet til at modstå intensiv brug og bevare sin kvalitet over tid. Størrelsen giver dig nok plads til at bevæge musen, samtidig med at den passer perfekt på dit skrivebord.

Skab atmosfære med baggrundsbelysning

Med de 10 forskellige baggrundsbelysnings-tilstande kan du skabe en atmosfære, der passer til dit humør og spil. Vælg mellem pulserende farver, bløde overgange og meget mere. Den justerbare lysstyrke giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter dine præferencer og omgivende lysforhold.

Yderligere information "Musemåtte til gaming med RGB lys | 10 modes | 350x250x8mm | USB"
Farve: Sort
EAN 5901299943236
EAN 5901299943236

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ