Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Myggelys | UV Insektlampe | Elektrisk Fluefanger | 4W | 5V

Varenummer: 25635

Bekæmp irriterende myg og bananfluer effektivt med vores miljøvenlige elektriske myggelampe. Udstyret med 5 UV LED dioder til at tiltrække insekter inden for et område på 15-25 m². Designet tillader flere placeringsmuligheder - hæng den på væggen eller brug den som bordlampe.

129 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Myggelys | UV Insektlampe | Elektrisk Fluefanger | 4W | 5V"

Fluefanger med multi-positions design

Opdag den ultimative løsning til insektkontrol med denne fluefanger. Dette moderne og elektriske fluefanger produkt kan bruges både indendørs og udendørs på en tør sommerdag, og tilbyder stor fleksibilitet med sit multi-position design. Uanset om du placerer den på et bord eller fastgør den på væggen med de medfølgende selvklæbende bøjler, tilpasser denne enhed sig problemfrit til ethvert miljø. Det er den perfekte løsning for dem, der ønsker at bekæmpe bananfluer og andre irriterende insekter på en miljøvenlig måde.

Bananfluer fælde med 5 UV LED dioder

Effektiviteten af vores bananfluer fælde er uovertruffen takket være de kraftfulde 5 UV LED dioder der tiltrækker insekter. Dette gør den til en af de bedste myggelamper på markedet. Den er designet til at bekæmpe myg og andre flyvende insekter effektivt, hvilket gør den til en ideel insektfanger indendørs. Uanset om du har problemer med myg om natten eller bananfluer om dagen, er denne lampe det rigtige valg.

Myggelys med UV Lys

Vores myggelys udstråler et lilla UV lys, hvilket gør det til en ideel løsning til soveværelser eller afslappende områder. Denne myggelampe er ikke kun effektiv til at fjerne myg, men også behagelig for omgivelserne, da den ikke forstyrrer din søvn eller ro. Med et lavt energiforbrug og ingen brug af kemikalier, er det en sund og sikker måde at opretholde et myggefrit hjem.

Myggelampe til væg eller bord

Denne myggelampe til indendørs brug kan nemt integreres i enhver del af dit hjem takket være dens multi-position design. Den kan monteres på væggen med Nano PU selvklæbende bøjler eller stilles på en flad overflade som en bordlampe. Dette gør den utroligt alsidig og nem at anvende, uanset dit hjemmes layout.

Insektdræber indendørs uden kemikalier

Vores insektdræber indendørs bruger UV lys til effektivt at tiltrække og eliminere myg og andre insekter. Med insektdræbende elektrisk net og en UV insektfælde, er denne enhed både effektiv og sikker, fri for kemikalier, hvilket gør den ideel til hjem med børn og kæledyr. Nem at rengøre og vedligeholde, med en lille børste inkluderet til dette formål.

Yderligere information "Myggelys | UV Insektlampe | Elektrisk Fluefanger | 4W | 5V"
Farve: Grå, Hvid
Materiale: Plastik
Volt: 5V
Watt: 4W
EAN 8435527821128
Info 1 Indbygget UV lys
Info 2 Inkludere 120cm kabel (Adapter ikke inkluderet)
Længde (mm) 60
Bredde (mm) 135
Højde (mm) 135
EAN 8435527821128

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ