Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

PlusLED - Din foretrukne belysnings leverandør

Hos PlusLED er vi en ung dynamisk virksomhed, der sætter en ære i at levere højkvalitets LED løsninger til det Danske marked. Vores forretning bygger på et gennemgående kvalitetskoncept, hvor produktsortimentet løbende gennemgår vores strenge testprogram, for at sikre vores kunder markedets bedste kvalitet til de skarpeste priser.

Igennem tilblivelsen af vores kvalitetsbevidste forretningstilgang, har vi sikret et værdikæde setup med fokus på kompromiløs høj produktkvalitet, leveringsdygtighed, konkurrenceevne og kundemæssig inddragelse. Vi yder professionel rådgivning med udgangspunkt i nyeste brancheviden kombineret med kvalitativ sparring med vores kunder og samarbejdspartnere.

PlusLEDs værdigrundlag, der dagligt kendetegner virksomheden og efterleves af virksomhedens medarbejdere, består af tre kerneværdier.

 

VÆRDISKABELSE

Vores fornemste opgave er at skabe værdi for vores kunder. Vi bruger aktivt vores kunders feedback til at inddrage vores fabrikanter og samarbejdspartnere i markedsmæssige præferencer og mulige forbedringer. Med kunden i centrum, skræddersyer vi innovative løsninger ud fra den enkelte kundes behov. 

  

TROVÆRDIGHED

For os er troværdighed ikke givet, men skal opbygges igennem den tætte relation til vores nærmiljø. Vi sætter dagligt en ære i at være lydhør overfor vores interessenter og løse udfordringer i tæt dialog med vores kunder. Vi tror på, at vi ved at vise rettidig kontinuerlig omhu i vores arbejde, kan skabe langvarige kunderelationer baseret på fælles tillid.

 

KVALITETSBEVIDSTHED

Vores konstante fokus på produkternes høje kvalitetsniveau, forvalter sig direkte til fordele for vores kunder. En kvalitetsbevidst tilgang sikrer rammerne for enestående belysningsmiljøer, samt en god kundeoplevelse.