Click to Hide Notification

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 599kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

PlusLED.dk - Din belysningsleverandør

Hos PlusLED er vi en ung, dynamisk virksomhed, som er stolte af at levere højkvalitets LED-løsninger til det skandinaviske marked. Vores forretning er baseret på et gennemgående kvalitetskoncept, hvor produktsortimentet løbende gennemgår vores strenge testprogrammer, for at sikre vores kunder den bedste kvalitet på markedet til de bedste priser.

Under skabelsen af vores kvalitetsbevidste forretningsmodel har vi sikret os en værdikæde med fokus på kompromisløs høj produktkvalitet, leveringsevne, konkurrenceevne og kunde tilfredshed. Vi yder professionel rådgivning baseret på den nyeste brancheviden kombineret med kvalitativ sparring med vores kunder og samarbejdspartnere.

PlusLEDs værdier, der dagligt kendetegner virksomheden og efterleves af virksomhedens medarbejdere, består af tre kerneværdier.

VÆRDISKABELSE

Vores vigtigste opgave er at skabe værdi for vores kunder. Vi bruger aktivt vores kunders feedback til at involvere vores producenter og partnere i markedets præferencer og mulige forbedringer. Med kunden i centrum skræddersyer vi innovative løsninger ud fra kundens behov.

TROVÆRDIGHED

For os er troværdighed ikke givet, men skal opbygges gennem tætte relationer til vores nærmiljø. Vi er stolte af at være lydhøre over for vores interessenter og løse udfordringer i tæt dialog med vores kunder. Vi tror på, at vi ved at vise aktuel kontinuerlig omhu i vores arbejde kan skabe langsigtede kunderelationer baseret på gensidig tillid.

KVALITETSBEVIDSTHED

Vores konstante fokus på produkternes høje kvalitet kommer til gavn for vores kunder. En kvalitetsbevidst strategi sikrer rammerne for unikke lysmiljøer, samt en god kundeoplevelse.